Τούρκος δισεκατομμυριούχος πουλάει πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη τη νότια Ευρώπη

in inBUSINESS

Η εταιρεία Dogus Holding AS του Τούρκου δισεκατομμυριούχου Ferit Sahenk, επιδιώκει να βρει αγοραστές για πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη τη νότια Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Capri Palace, σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση του θέματος.

Ο Όμιλος -ο οποίος κατέχει επίσης αλυσίδες εστιατορίων όπως η Zuma και η Nusr-Et, γνωστές για το μύθο του αρχιτέκτονα Chet’s Salt Bae, βρίσκεται σε συζητήσεις επίσης με υποψήφιους αγοραστές για τη Villa Dubrovnik, το Hotel Villa Magna της Μαδρίτης και το Aldrovandi Villa Borghese Hotel της Ρώμης, πρόσθεσεαν οι πηγές, που ζήτησαν να μην προσδιοριστούν επειδή οι συζητήσεις είναι ιδιωτικές.

Είναι πιθανό ότι αυτές οι αποκαλούμενες ιδιοκτησίες- τρόπαια, μερικές από τις οποίες προηγουμένως ανήκαν σε πλούσιες οικογένειες, θα πωλούνται μεμονωμένα και όχι ως χαρτοφυλάκιο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Οι δυνητικοί αγοραστές για τα ξενοδοχεία περιλαμβάνουν άτομα υψηλής καθαρής αξίας από την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Η εταιρεία αναζητεί επίσης αγοραστές για το Grand Hyatt στην Κωνσταντινούπολη εν μέσω της αναδιάρθρωσης του χρέους της, δήλωσε άλλη πηγή. Ένας εκπρόσωπος της Dogus αρνήθηκε να σχολιάσει.

Πηγή: NewMoney

Latest from inBUSINESS

Go to Top