Ψάχνεις… δουλειά; Η CIA ψάχνει πράκτορες!

in inBUSINESS

Ο Economist είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα οικονομικά περιοδικά στον κόσμο και για αυτό τον λόγο δεν είναι καθόλου σπάνιο να δημοσιεύονται στο περιοδικό αγγελίες από τους μεγαλύτερους διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες. Ακόμη και από την… CIA. 

Σε μια αγγελία με τίτλο «Μια αποστολή σαν καμία άλλη» η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών ανακοινώνει ότι αναζητεί  «υψηλών αποδόσεων, πατριώτες επαγγελματίες» από διάφορους κλάδους που «θέλουν να υπηρετήσουν τις ΗΠΑ προωθώντας την αποστολή της Υπηρεσίας ως η πρώτη γραμμή άμυνας».

Η περιγραφή της θέσης εργασίας πάντως είναι τουλάχιστον… γενική. «Για τους πνευματικά ανήσυχους περιπετειώδεις τύπους που αναζητούν μια ευκαιρία χωρίς προηγούμενο… προσφέρουμε ένα τρόπο ζωής που θέτει σε δοκιμασία τα πιο βαθιά αποθέματα σθένους, νόησης και κρίσης», αναφέρει η αγγελία.

Στους όρους εργασίας η CIA αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευέλικτη. Μπορεί κάποιος να δουλέψει με πλήρη ή και μερική απασχόληση ή και ως σύμβουλος. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια για να ζητήσει κανείς δουλειά αλλά προτιμώνται υποψήφιοι με εμπειρία στις επιχειρήσεις, τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, την αγορά ακινήτων και την διαχείριση έργων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι αμερικανικής ή διπλής υπηκοότητας ή να έχουν μόνιμη άδεια διαμονής στις ΗΠΑ. Θα πρέπει επίσης να θέλουν να «ζήσουν, ταξιδέψουν και να δουλέψουν στο εξωτερικό». Πάντως, τα βιογραφικά στέλνονται με παραδοσιακό ταχυδρομείο και όχι μέσω email.

Πηγή: insider

Latest from inBUSINESS

Go to Top