Η Alpha Bank Cyprus Ltd Μέγας Χορηγός του 5ου Professional Services Forum

in inBUSINESS

Η Alpha Bank Cyprus Ltd ήταν o Μέγας Χορηγός του 5ου Professional Services Forum, το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.

Το Συνέδριο απευθυνόταν σε λογιστικά και δικηγορικά γραφεία, στον τραπεζικό τομέα, σε επενδυτικές εταιρίες και εταιρίες διαχειρίσεως πλούτου, καθώς και σε αρμόδιες υπηρεσίες του Δημοσίου Τομέα.

Κύριος στόχος του Συνεδρίου ήταν η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των  Επαγγελματικών Υπηρεσιών στην Κύπρο, καθώς και η συζήτηση όλων των εμπλεκομένων φορέων για τις αναπτυξιακές προοπτικές που σχετίζονται τόσο με τον συγκεκριμένο τομέα όσο και με την Εθνική Οικονομία γενικότερα.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Cyprus Ltd, κ. Κωνσταντίνος Κουτεντάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Συνέδριο, αναφέρθηκε ειδικότερα στο μέλλον του τραπεζικού τομέα, τονίζοντας ότι η αλματώδης εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας έχει αλλάξει οριστικά τα παραδοσιακά τραπεζικά μοντέλα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.  Η επιτυχής προσαρμογή των τραπεζών στην ψηφιακή εποχή, όπως επεσήμανε ο κ. Κουτεντάκης, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητά τους να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες των Πελατών τους, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προσφέρει η τεχνολογία και υιοθετώντας πιο ευέλικτους και αποδοτικούς τρόπους λειτουργίας.