Γιορτάστηκαν τα 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας του Valentinos Ioannou Architectural Design Studio

in inBUSINESS

Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Αρχηγού Αστυνομίας, του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, βουλευτών, ευρωβουλευτών, δημάρχων και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ το λαμπερό πάρτι του Αρχιτέκτονα Μηχανικού και Σύμβουλου σε θέματα πολεοδομίας Βαλεντίνου Ιωάννου, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων επιτυχημένης πορείας του Valentinos Ioannou Architectural Design Studio ltd.

Το πάρτι διοργανώθηκε στις Notes Live στη Λεμεσό και η βραδιά ήταν λαμπερή.

Ο Βαλεντίνος Ιωάννου ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε όλους όσοι έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση, μιλώντας για τα πέντε χρόνια λειτουργίας του αρχιτεκτονικού γραφείου Valentinos Ioannou Architectural Design Studio ltd (VIA DESIGN STUDIO), το οποίο ιδρύθηκε το 2014 και από τότε κατάφερε να εδραιωθεί στον τομέα του, πετυχαίνοντας μέσα στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης να ξεχωρίσει και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών του. Απευθυνόμενος στους εκλεκτούς προσκεκλημένους του, ο κύριος Ιωάννου υποσχέθηκε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του θα συνεχίσουν δυναμικά το έργο τους στο μέλλον. Προτεραιότητα του Valentinos Ioannou Architectural Design Studio ltd είναι να αξιοποιεί βέλτιστα τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που παρέχουν οι επιστήμες της μηχανικής, καθώς και τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής.

Τη βραδιά χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο του Βαλεντίνου Ιωάννου και των συνεργατών του και ευχήθηκε ακόμα πιο επιτυχημένη πορεία στο μέλλον.

Το μουσικό μέρος της βραδιάς ανέλαβε το μουσικό σχήμα του Notes Live με του Γιώργο Θεοφάνους, Ευριδίκη, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και Δέσποινα Ολυμπίου που διασκέδασαν τους παρευρισκομένους.

Latest from inBUSINESS

Go to Top