Μπήκαμε στο κινητό… υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας. Ταξιδεύει από χωριό σε χωριό (pics)

in ECONOMY TIMES

Έκλεισαν τα υποκαταστήματα, «σήκωσαν» τα ΑΤΜ της Συνεργατικής μετά την εξαγορά της από την Ελληνική Τράπεζα και τώρα έρχεται η κινητή μονάδα της Ελληνικής Τράπεζας για να εξυπηρετεί τους πολίτες  στα χωριά και κυρίως αυτούς που δεν μπορούν εύκολα να μεταβαίνουν στα κατά τόπους υποκατάστημα που θα μείνουν σε λειτουργία – Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση της Μονάδας – Σύντομα θα ενημερωθείτε εάν θα έρχεται και στην δική σας κοινότητα

Παρουσίαση της κινητής μονάδας της Ελληνικής Τράπεζας έγινε το πρωί στο Καλό Χωριό Κλήρου. Ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου δρομολόγια. Θα εξυπηρετεί τις ευάλωτες ομάδας στα χωριά. Τα πρώτα δρομολόγια θα καλύψουν τις περιοχές Κοκκινοχωριών, ορεινή Λάρνακας και επαρχία Λεμεσού.

Η Μονάδα θα προσφέρει ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες που προσφέρει ένα κανονικό κατάστημα τράπεζας, όπως είναι αναλήψεις χρημάτων, καταθέσεις, πληρωμές, αιτήσεις δανείων κλπ.

Ειδικότερα, το όχημα περιλαμβάνει ΑΤΜ, πάγκους ταμείου και καθίσματα, ενσωματωμένο κλιματιστικό, προσαρμοζόμενο φωτισμό, αλλά και ανελκυστήρα για τη διευκόλυνση της πρόσβασης ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία.

Φαίνεται να υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τη Μονάδα από τις κοινότητες οι οποίες αγκαλιάζουν αυτή την κίνηση.

 

Latest from ECONOMY TIMES

Go to Top