Εκπονούν σχέδια επέκτασης του αεροδρομίου Πάφου λόγω της μεγάλης αύξησης επιβατών

in ECONOMY TIMES

Τι ανέφερε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης – Παραδοχή ότι δεν υπήρξε εκ των προτέρων ο αναγκαίος σχεδιασμός για την κατά φάση επέκταση των αιθουσών αφίξεων και αναχωρήσεων – Ενίσχυση προσωπικού κατά τις μέρες αιχμές

Οι μεγάλες αυξήσεις στους αριθμούς των επιβατών που διακινούνται πλέον μέσω του αερολιμένα Πάφου αναγκάζει την πολιτεία και την διαχειρίστρια εταιρεία να εκπονούν σχέδια για επέκταση του αεροδρομίου προκειμένου να καλυφτούν τόσο οι υφιστάμενες όσο και οι μελλοντικές ανάγκες επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης.

Ο κ. Δημητριάδης παραδέχτηκε ότι δεν υπήρξε εκ των προτέρων ο αναγκαίος σχεδιασμός για την κατά φάση επέκταση των αιθουσών αφίξεων και αναχωρήσεων τονίζοντας ότι είναι αναγκαίο πλέον να γίνει κάτι τέτοιο.

Σε σχέση με την εξυπηρέτηση των επιβατών είπε ότι κατά τις μέρες αιχμής κυρίως, δηλαδή τα Σαββατοκύριακα και τις Τετάρτες έχει ενισχυθεί το προσωπικό και υπάρχουν αστυνομικοί σε όλες τις θυρίδες για τον έλεγχο των διαβατηρίων.

Επιπρόσθετα έχουν τοποθετηθεί και μηχανισμοί που ελέγχουν αυτόματα τα στοιχεία των επιβατών διευκολύνοντας τον έλεγχο, κατέληξε.

Latest from ECONOMY TIMES

Go to Top