Πέφτει στους 2 βαθμούς ο υδράργυρος απόψε στα ορεινά… Τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες

in Cyprus Times

Τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες το απόγευμα – Πέφτει στους 2 βαθμούς ο υδράργυρος απόψε στα ορεινά – Το βαροµετρικό χαµηλό που επηρεάζει την περιοχή κινείται σταδιακά ανατολικά και εξασθενεί – Οι προβλέψεις μέχρι την Τρίτη

Το βαροµετρικό χαµηλό που επηρεάζει την περιοχή κινείται σταδιακά ανατολικά και εξασθενεί.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι τοπικά κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά και νότια. Σταδιακά αναµένεται εξασθένιση των φαινοµένων. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα ανατολικά και τα νότια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα δυτικά θα είναι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά αρχικά στα δυτικά θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, οπού τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριο αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Κυριακή και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τη ∆ευτέρα, τα οποία είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους. Για την Τρίτη αναµένεται µικρή πτώση.

The post Πέφτει στους 2 βαθμούς ο υδράργυρος απόψε στα ορεινά… Τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες appeared first on Cyprus Times.