Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και στους 3 η θερμοκρασία απόψε στα ορεινά… Οι προβλέψεις μέχρι τη Δευτέρα

in Cyprus Times

Βροχές, καταιγίδες και στους 3 η θερμοκρασία απόψε στα ορεινά – Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή – Οι προβλέψεις μέχρι τη Δευτέρα

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη.


Απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, ενώ σταδιακά μέχρι τις απογευματινές ώρες θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο και την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο από το Σάββατο για να παραμείνει όμως κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

The post Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και στους 3 η θερμοκρασία απόψε στα ορεινά… Οι προβλέψεις μέχρι τη Δευτέρα appeared first on Cyprus Times.