Η Orthodoxou Aviation φέρνει στην Κύπρο την Sky Up Airlines! Θέλεις να πετάξεις Κίεβο και Χάρκοβο;

in BUSINESS NEWS

Nέα συνεργασία της εταιρείας με την Ουκρανική αερογραμμή χαμηλού κόστους SkyUp Airlines.

Η Orthodoxou Aviation, αντιπροσωπευτική εταιρεία κορυφαίων διεθνών αεροπορικών εταιρειών και πρωτοπόρος στην κυπριακή αεροπορική βιομηχανία, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή αεροπορικών υπηρεσιών σε ταξιδιωτικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες και ιδιώτες, παρουσιάζει την “απογείωση” της νέας συνεργασίας της εταιρείας με την Ουκρανική αερογραμμή χαμηλού κόστους SkyUp Airlines.

Η SkyUp Airlines LLC ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2017 και άρχισε να λειτουργεί τον Μάιο του 2018.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την ένταξη της SkyUp στην γκάμα των αεροπορικών εταιρειών που εκπροσωπούμε  και προσβλέπουμε σε μια εποικοδομητική και αμοιβαία επιτυχημένη συνεργασία με την SkyUp, δήλωσε ο Αντώνης Ορθοδόξου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. Orthodoxou Aviation Ltd.

“Η SkyUp Airlines, Ουκρανική εταιρεία χαμηλού κόστους, είναι μια δυναμική αεροπορική εταιρεία της οποίας ο στόλος κατά τη διάρκεια του έτος περιελάμβανε 7 αεροσκάφη και η οποία αυξάνει συνεχώς τη συχνότητα τόσο των προγραμματισμένων όσο και των ναυλωμένων πτήσεων. Είμαστε υπερήφανοι για την έναρξη απευθείας πτήσεων προς Λάρνακα από τις 31 Μαρτίου 2019 από το Κίεβο και από τις 6 Ιουνίου από το Χάρκοβο. Τελειώνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την ποιότητα των αεροπορικών ταξιδιών, καθώς επίσης και να κάνουμε τα ταξίδια πιο προσιτά σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, δήλωσε ο Khainatskyi Yevhenii, Διευθύνων Σύμβουλος της SkyUp Airlines.

Μέχρι το τέλος του 2018 περισσότεροι από 400.000 επιβάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την άνεση των εκμοντερνισμένων αεροσκαφών και να βιώσουν απίστευτα συναισθήματα καθώς ταξίδεψαν με τη νεοσυσταθείσα αεροπορική εταιρεία.

Από τον Ιανουάριο του 2019, ο στόλος της αεροπορικής εταιρείας έχει πέντε αεροσκάφη – 4 αεροσκάφη Boeing 737-800 νέας γενιάς και 1 Boeing 737-700 νέας γενιάς, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν 189 και 149 επιβάτες αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών καλύπτει διεθνείς και εγχώριους προορισμούς και λειτουργεί τόσο σε προγραμματισμένες όσο και με ναυλωμένες πτήσεις

Από τις 16 Μαΐου, η Sky Up έχει ξεκινήσει τις απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Κιέβου, οι οποίες εκτελούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, ενώ μια επιπλέον πτήση κάθε Παρασκευή από τις 31 Μαΐου θα αυξήσει τη συχνότητα σε 4 πτήσεις την εβδομάδα. Η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιήσει επίσης απευθείας πτήση μεταξύ Λάρνακας και Χάρκοβο κάθε Πέμπτη ξεκινώντας από τις 30 Μαΐου.

Orthodoxou Aviation Ltd                                                                    SkyUp Airlines

+357 22 765 990                                                                                             +357 22 864 620

aviation@orthodoxou.com.cy                                                                      skyup@orthodoxou.com.cy

Latest from BUSINESS NEWS

Go to Top