Έδειξε τα αίτια θανάτου η νεκροτομή για το τραγικό θάνατο του ζεύγους στον Ακάμα

in Cyprus Times

Έδειξε τα αίτια θανάτου η νεκροτομή για το τραγικό του ζεύγους στον Ακάμα – Ο θάνατός τους προκλήθηκε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος – Μοιραίες οι διακοπές στην Κύπρο

Μοιραίες απεδείχθησαν οι διακοπές στην Κύπρο για το ζεύγος από τη Ρωσία που βρήκε τραγικό θάνατο στον Ακάμα όταν  το όχημα ενοικιάσεως στο οποίο  επέβαιναν κατέπεσε σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων

Οι άτυχοι Μορόζωφ Γιούρι , 58 ετών,  και η Ελίνα Σιουγκιούεφσκα 48 ετών είχαν επισκεφτεί πριν από λίγες μέρες την Πάφο για ολιγοήμερες διακοπές και διέμεναν σε ξενοδοχείο, από το οποίο και θα αναχωρούσαν την Τετάρτη για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, ωστόσο η μοίρα τους επεφύλαξε άσχημο παιχνίδι.

Το πρωί η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε νεκροτομές επί των σορών των άτυχων τουριστών. Όπως διαπιστώθηκε ο θάνατός τους προκλήθηκε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος.

 

The post Έδειξε τα αίτια θανάτου η νεκροτομή για το τραγικό θάνατο του ζεύγους στον Ακάμα appeared first on Cyprus Times.