20 χρόνια στην Κύπρο ο Βόσνιος που συνελήφθη για τα στημένα στο Βέλγιο

in Cyprus Times

Διευθυντής σε εταιρείες στη Κύπρο ο 52χρονος που φόρεσε χειροπέδες σε σχέση με την υπόοθεση των στημένων αγώνων στο Βέλγιο – Εδώ και 20 χρόνια στην Κύπρο – Ψάχνουν και συνεργό του οι βελγικές αρχές – Υπό κράτηση μέχρι τη Δευτέρα οπότε και αποφασίζεται η έκδοση του

Κάτοικος Κύπρου τα τελευταία είκοσι χρόνια είναι ο 52χρονος Βόσνιος, κάτοχος Κυπριακού διαβατηρίου, που συνελήφθη χθες δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εξέδωσαν οι βελγικές αρχές, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων στο Βέλγιο, που απασχολεί από χθες την Ευρώπη.

Ο 52χρονος σύμφωνα με πληροφορίες διατηρεί τρία μεγάλα γραφεία στο Κέντρο της Λευκωσίας, όπου είναι διευθυντής/λογιστής εδώ και αρκετά χρόνια.

Αναζητούν συνεργό του στο Βέλγιο…

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, οι αρχές αναζητούν φιλικό πρόσωπο του συλληφθέντα από τη Σερβία, το οποίο πιστεύεται ότι είναι συνεργός του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το εν λόγω πρόσωπο διαμένει στο Βέλγιο, ωστόσο η αστυνομία της Κύπρου εξετάζει το ενδεχόμενο να είχε έρθει στο παρελθόν και στην Κύπρο όπου διαμένει εδώ και 20 χρόνια ο 52χρονος, αφού οι δύο διατηρούσαν στενές σχέσεις.

Άγνωστος μέχρι στιγμής ο ρόλος του φερόμενου Σέρβου συνεργού.

Πάει για τη Δευτέρα η διαδικασία έκδοσης του στο Βέλγιο

Ο 52χρονος Βόσνιος θα παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιν του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας τη Δευτέρα,  ώστε να ξεκινήσει διαδικασία έκδοσης του στη χώρα του και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Ερωτηθείς από το Δικαστήριο ο 52χρονος εάν συγκατατίθεται να παραδοθεί στις Βελγικές Αρχές δεν απάντησε, ενώ ζήτησε μέσω των δύο δικηγόρων που τον εκπροσωπούν όπως το δοθεί χρόνος.

Η διαδικασία αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.

The post 20 χρόνια στην Κύπρο ο Βόσνιος που συνελήφθη για τα στημένα στο Βέλγιο appeared first on Cyprus Times.