Η άμεση επέμβαση των ναυαγοσωστών της έσωσε τη ζωή! Λιποθύμησε στη θάλασσα, την εντόπισαν αναίσθητη (pic)

in Cyprus Times

Αξέχαστο θα μείνει σε τουρίστρια το ταξίδι της στην Κύπρο – Έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε – Αντέδρασαν άμεσα οι ναυαγοσώστες – Ευχάριστα τα νέα για την υγεία της  

Τυχερή στην ατυχία της φαίνεται ότι στάθηκε η 70χρονη Άννα η οποία ήρθε στην Κύπρο για διακοπές από τη Γερμανία και συγκεκριμένα τη Φρανκφούρτη.

Όπως αναφέρει ανάρτηση του Επαρχιακού Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λεμεσού, η ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε από ναυαγοσώστες της Πάφου να επιπλέει αναίσθητη. Η άμεση επέμβαση τους αποδείχθηκε σωτήρια.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε καταστολή. Ωστόσο τα νέα για την υγεία της είναι ευχάριστα καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο για να συνεχίσει τις διακοπές της στην Πάφο.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρεται, από τις εξετάσεις που έγιναν στην 70χρονη διαπιστώθηκε ότι η απώλεια των αισθήσεων της δεν προήλθε από παθολογικά αίτια, με το πιθανότερο σενάριο να λέει ότι η γυναίκα λιποθύμησε ενώ βρισκόταν στη θάλασσα.

Πρόκειται για μία κατάσταση πολύ επικίνδυνη για τη ζωή του λουόμενου εάν δεν ανασυρθεί έγκαιρα από το νερό και του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

The post Η άμεση επέμβαση των ναυαγοσωστών της έσωσε τη ζωή! Λιποθύμησε στη θάλασσα, την εντόπισαν αναίσθητη (pic) appeared first on Cyprus Times.