Βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν περιστατικά καλπονοθείας στις εκλογές στην Τουρκία

in Cyprus Times

Το έλα να δεις γίνεται στις τουρκικές εκλογές – Βίντεο και φωτογραφίες με περιστατικά καλπονοθείας – Ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης – Επίθεση και κατά παρατηρητών

Παρατράγουδα κατά την εκλογική διαδικασία στην Τουρκία. Βίντεο με περιστατικό καλπονοθείας στη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας στην Τουρκία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου ενώ φωτογραφίες έρχονται να επιβεβαιώσουν και τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα το τουρκικό πρακτορείο Ανατολού, ήδη ξεκίνησαν νομικές διαδικασίες εναντίον δέκα ξένων οι οποίοι προσπάθησαν να παρέμβουν στις εκλογές υποστηρίζοντας ότι είναι παρατηρητές, χωρίς ωστόσο να έχουν καμιά διαπίστευση.

Πρόκειται για τρεις Γάλλους στο Άγρι, τρεις Γερμανούς στο Σιρνάκ, τρεις Ιταλούς στο Ντιγιάρμπακιρ και ένα Ιταλό στο Μπάτμαν.

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ

 

Σε άλλη περίπτωση στην επαρχία Σουρούτς η Αστυνομία σταμάτησε αυτοκίνητο κατάσχεσε τέσσερις σάκους με σφραγισμένα ψηφοδέλτια τα οποία επρόκειτο να μεταφερθούν σε σχολεία. Τρία άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο συνελήφθησαν.

Καταγγελία και για προσπάθεια υποστηρικτών του κυβερνώντος κόμματος να μεταφέρει ψηφοδέλτια σε εκλογικό κέντρο υπό την προστασία της Αστυνομίας, ενώ σε άλλες περιοχές υπάρχουν καταγγελίες ότι παρεμπόδισαν ψηφοφόρους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

The post Βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν περιστατικά καλπονοθείας στις εκλογές στην Τουρκία appeared first on Cyprus Times.