Η Όπρα Γουίνφρεϊ στους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο

in inBUSINESS

Η διάσημη Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια κατέρριψε ακόμα ένα «κάστρο»

Η μεγιστάνας των μίντια είδε την περιουσία της να εκτοξεύεται στα 4 δισ. δολάρια την περασμένη Δευτέρα. Το γεγονός αυτό την καθιστά την πρώτη μαύρη γυναίκα επιχειρηματία που μπαίνει στον δείκτη δισεκατομμυριούχων του Bloomberg. Εναν δείκτη όπου φιγουράρουν τα ονόματα των 500 πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο. Η Όπρα Γουίνφρεϊ βρίσκεται στη 494η θέση, ακριβώς πίσω από τον Μαρκ Κιούμπαν και τον Ρος Περό.

Η 64χρονη Όπρα μπορεί να ευχαριστεί και επίσημα τις επιδόσεις της Weight Watchers International γι’ αυτή την τελευταία της επιτυχία που μεταφράζεται σε δολάρια. Η περιουσία της έχει αυξηθεί κατά 427 εκατ. δολάρια από τις αρχές του έτους καθώς η τιμή της μετοχής της εταιρείας έχει υπερδιπλασιαστεί, κλείνοντας στο επίπεδο ρεκλρ των $100,37 τη Δευτέρα.

Η Weight Watchers έχει κάνει ένα θεαματικό comeback από το 2015, όταν η Όπρα αγόρασε ένα μερίδιο και συμφώνησε να προωθήσει το μπραντ της.

Το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου της προέρχεται από τα δικαιώματα του Oprah Winfrey Show, που προβαλλόταν επί 25 συναπτά έτη (από το 1986 έως το 2011).

Ίδρυσε το δικό της καλωδιακό δίκτυο και μόλις ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Apple Inc. για την παραγωγή πρωτότυπων προγραμμάτων και περιεχομένου.

Τώρα με την Όπρα, ο αριθμός των γυναικών που συγκαταλέγονται στη λίστα του Bloomberg αυξάνεται σε 65, ενώ ο αριθμός των γυναικών επιχειρηματιών ανεβαίνει σε έξι.

Πηγή: newmoney.gr

Latest from inBUSINESS

Go to Top