Αντί γιορτή… θρήνος. Μία μέρα πριν κλείσει τα 18 του χρόνια «έφυγε» ο νέος που έκανε χρήση ναρκωτικών

in Cyprus Times

Αντί γιορτή… θρήνος για την οικογένεια του άτυχου νεαρού που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής σε κωματώδη κατάσταση στην περιοχή της Μουταγιάκας στη Λεμεσό, μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως προέκυψε από μαρτυρίες.

Ο άτυχος νεαρός, αύριο θα γιόρταζε τα γενέθλια του. Θα έκλεινε τα 18 του χρόνια. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Έχασε τη «μάχη» λίγο μετά το μεσημέρι.

Νοσηλευόταν διασωληνομένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Λεμεσού λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του.

Έπειτα από το περιστατικό και τη διερεύνηση στοιχείων που είχαν ενώπιον τους οι αρχές, μέλη της ΥΚΑΝ και του ΟΠΕ πραγματοποίησαν τη Δευτέρα το βράδυ έρευνες σε συγκεκριμένη καφετέρια στο Τραχώνι, όπου εντόπισαν 28χρονο Σύρο, η περιγραφή του οποίου ομοιάζει με αυτήν που δόθηκε στην Αστυνομία για το πρόσωπο που προμήθευσε τα ναρκωτικά στον ανήλικο.

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν 8,5 γραμμάρια κάνναβης, 9 γραμμάρια ναρκωτικού mdma (τύπου έκσταση), 19,5 γραμμάρια ρητίνη κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Στο χώρο έφτασε και ο διαχειριστής της καφετέριας, ένας 39χρονος Σύρος και όπως διαπιστώθηκε, εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του για υπόθεση ναρκωτικών. Και οι δύο συνελήφθησαν και τέθηκαν χθες υπό 8ήμερη κράτηση.

Τρίτο πρόσωπο το οποίο τέθηκε την Τετάρτη υπό κράτηση για περίοδο 7 ημερών, φέρεται ως το πρόσωπο που προμήθευσε τον νεαρό με τις ναρκωτικές ουσίες, έναντι του ποσού των 20 ευρώ. Πρόκειται, σύμφωνα με την Αστυνομία, για ναρκωτικό τύπου ecstasy.

The post Αντί γιορτή… θρήνος. Μία μέρα πριν κλείσει τα 18 του χρόνια «έφυγε» ο νέος που έκανε χρήση ναρκωτικών appeared first on Cyprus Times.