Σωτήρια επέμβαση ειδικού αστυφύλακα στο Λατσί. Έσωσε τουρίστα με κινητικά προβλήματα

in Cyprus Times

 Σωτήρια επέμβαση ειδικού αστυφύλακα στο Λατσί – Έσωσε τουρίστα με κινητικά προβλήματα – Έπεσε στο νερό από σκάφος

Ειδικός αστυφύλακας που υπηρετεί στην λιμενική και ναυτική αστυνομία , στον σταθμό του Λατσιού, έπεσε με αυτοθυσία στο νερό νωρίς το απόγευμα διασώζοντας ξένο περιηγητή που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και ο οποίος έπεσε στο νερό από κρουαζιερόπλοιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός που φρουρούσε τις ακάτους της δύναμης που ελλιμενίζονται στο Λατσί αντιλήφτηκε τον τουρίστα να πέφτει στο νερό και να βυθίζεται στην λεκάνη του λιμανιού και δεν δίστασε ούτε στιγμή. Έπεσε στο νερό και τον ανέσυρε στην επιφάνεια.

Ο τουρίστας επέβαινε σε τουριστικό σκάφος το οποίο μόλις είχε επιστρέψει από μίνι κρουαζιέρα στην περιοχή Φοντανά-Αμορόζα. Το σκάφος έδεσε στο λιμανάκι και οι επιβάτες άρχισαν να αποβιβάζονται. Ο συγκεκριμένος επισκέπτης που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα, άγνωστο κάτω από ποιες ακριβώς συνθήκες έπεσε στο νερό και αν δεν ανασυρόταν άμεσα από τον βυθό η κατάληξη θα ήταν πολύ τραγική.

 

The post Σωτήρια επέμβαση ειδικού αστυφύλακα στο Λατσί. Έσωσε τουρίστα με κινητικά προβλήματα appeared first on Cyprus Times.