Ο Κωνσταντίνος Π.Ιγνατίου στο δυναμικό της Δικηγορικής εταιρείας Κωνσταντίνου-Παναγιώτου Δ.Ε.Π.Ε

in inBUSINESS

Η Δικηγορική Εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ & ΣΙΑ Δ.Ε.Π.Ε (GCP LAW), Κυπριακός δικηγορικός οίκος με εξειδίκευση στους τομείς του Εμπορικού/Εταιρικού Δικαίου, του Δικαίου των Συμβάσεων, του Διοικητικού και Αστικού Δικαίου, του Δικαίου των Εξαγορών και Συγχωνεύσεων και του Δικαίου των Επιχειρήσεων, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του Κωνσταντίνου Ιγνατίου, ως νέου Συνεταίρου, με ισχύ από την 1η Ιουνίου 2018.

Η ένταξη του Κωνσταντίνου Ιγνατίου στο δυναμικό της Εταιρείας ενισχύει έναν από τους βασικούς τομείς της πρακτικής ενασχόλησης, δηλαδή τον τομέα του Εμπορικού/Εταιρικού Δικαίου και του Δικαίου των Συμβάσεων ενώ παράλληλα προσθέτει περαιτέρω βάθος στην ικανότητα της Εταιρείας να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της.

Ο Κωνσταντίνος Ιγνατίου είναι δικηγόρος, μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού και αδειούχος σύμβουλος αφερεγγυότητας στην Κύπρο. Ο Κωνσταντίνος Ιγνατίου είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακόυ

Παναεπιστημίου Αθηνών όπου φοίτησε με πλήρη υποτροφία, ενώ συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο SOAS του Λονδίνου του οποίου είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο χρηματοοικονομικό δίκαιο.

Ο Κωνσταντίνος Ιγνατίου, προτού ενταχθεί στο GCP Law το 2018 ως συνέταιρος, είχε εργαστεί για πάνω από μια δεκαετία αποκλειστικά με μεγάλους διεθνείς οργανισμούς παροχής διοικητικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαχείρησης όπου είχε υπό την ευθύνη του τη διαχείριση υποθέσων για πελάτες υψηλού επιπέδου και διεθνούς εμβέλειας, ευθύνη την οποία διαχειρίστηκε αποτελεσματικά και με μεγάλη επιτυχία.

Ο Κωνσταντίνος Ιγνατίου έχει επιχειρηματική γνώση και πολύχρονη εμπειρία στο Εμπορικό/Εταιρικό Δίκαιο, το Δίκαιο των Συμβάσεων και τα Εμπιστεύματα ενώ οι ειδικοί τομείς ενδιαφέροντός του περιλαμβάνουν τις διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές και την εταιρική χρηματοδότηση. Ο Κωνσταντίνος επίσης θεωρείται ως ένας έμπειρος και καταρτισμένος σύμβουλος σε υποθέσεις που αφορούν διασυνοριακές συγχωνεύσεις και εξαγορές, Εμπιστεύματα, εταιρική αναδιάρθρωση, ίδρυση Επενδυτικών Ταμείων και θέματα αφερεγγυότητας και θα παρέχει, μεταξύ άλλων, συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα συμβατικού δικαίου, εταιρικής και φορολογικής αναδιάρθρωσης, καθώς και οργάνωσης και διαχείρισης των Εμπιστευμάτων και των Επενδυτικών Ταμείων.

Η Δικηγορική Εταιρεία Κωνσταντίνου Παναγιώτου Δ.Ε.Π.Ε. (GCP LAW – CYPRUS) είναι ένας δικηγορικός οίκος που ιδρύθηκε αρχικά το 2006 και έχει πλέον ηγετικό ρόλο στις συμβουλευτικές νομικές υπηρεσίες στο πεδίο του Εμπορικού Δικαίου, του Δικαίου των Συμβάσεων, του Δικαίου των Συγχωνεύσεων και Εξαγορών, στο Δίκαιο των Εμπιστευμάτων, στο Δίκαιο της Αφερεγγυότητας και στο Φορολογικό Δίκαιο, όπως επίσης και στον Διεθνή Φορολογικό Προγραμματισμό, θέτοντας υψηλή υπεραξία στην παροχή

νομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών με πελατοκεντρική προσέγγιση και πρακτική.

Η Δικηγορική Εταιρεία Κωνσταντίνου Παναγιώτου Δ.Ε.Π.Ε. (GCP LAW) πλεονεκτεί στη νομική και επιχειρηματική γνώση και εμπειρία υπηρετώντας μια ποικίλη πελατειακή βάση ημεδαπών και αλλοδαπών πελατών, από πολυεθνικούς ομίλους σε μικρές επιχειρήσεις, επαγγελματίες και ιδιώτες. Αφοσιωμένη στο να παρέχει στους πελάτες αυτό που επιθυμούν περισσότερο, ορθή και εμπεριστατωμένη νομική συμβουλή και στήριξη, άμεση εξυπηρέτηση και επικοινωνία καθώς και υπηρεσίες επικεντρωμένες στην αποδοτικότητα, η Δικηγορική Εταιρεία Κωνσταντίνου Παναγιώτου Δ.Ε.Π.Ε. παρέχει υψηλής ποιότητας λύσεις για τους πελάτες της.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.gcplaw.com.cy