Χειροπέδες σε 3 για την βόμβα στο όχημα της μητέρας του Φαίδωνος. «Ο αλήτης έχει συλληφθεί»

in Cyprus Times

Τρεις συνολικά σύλληψεις για την βομβιστική επίθεση στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου – Φαίνεται πως οι αρχές έφτασαν στα ίχνη τους μετά τη σύλληψη Μούζου για την απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών στη Λεμεσό – Πως σχολίασε το γεγονός στο Facebook ο Φαίδωνας Φαίδωνος –  Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου

Σε δύο νέες συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το απόγευμα  για την υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες σε βάρος του οχήματος της μητέρας του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, ανήμεα Χριστουγέννων. Οι δύο φόρεσαν χειροπέδες μετά την σύλληψη 26χρονου που καταζητείτο και που συνελήφθη στη 13:00 στην περιοχή των Κονιών.

Πρόκειται για έναν 30χρονο -τον αδελφό του 26χρονου που καταζητείτο- και έναν 20χρονο που συνελήφθησαν στην Πάφο και το αδίκημα που αντιμετωπίζουν είναι αυτό της συνεργείας μετά την διάπραξη της απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Και οι τρεις έχουν τεθεί υπό κράτηση και αύριο αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η Αστυνομία φαίνεται ότι κατάφερε να φτάσει στα ίχνη τους μετά την εξασφάλιση σχετικής μαρτυρίας ύστερα από τη σύλληψη του Ηλία Μούζου για την απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών στη Λεμεσό, το βράδυ του Σαββάτου 5 Μαΐου.

Δεν αποκλείεται ο 26χρονος να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.

«Ο αλήτης που μας το έκανε έχει συλληφθεί»

Ο Δήμαρχος Πάφου με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε έντονα το γεγονός αναρτώντας μάλιστα τη φωτογραφία του οχήματος της μητέρας του.

Συγκεκριμένα, ο Φαίδωνας Φαίδωνος έγραψε «Ο αλήτης που μας το έκανε έχει συλληφθεί! Ο κόσμος των ναρκωτικών είναι η βασική αιτία του οργανωμένου εγκλήματος αλλά κάποιοι δεν έχουν το ανάστημά να πάρουν μέτρα».

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Πάφου:

The post Χειροπέδες σε 3 για την βόμβα στο όχημα της μητέρας του Φαίδωνος. «Ο αλήτης έχει συλληφθεί» appeared first on Cyprus Times.