Ούτε απειλές, ούτε προειδοποιήσεις αλλά… ανέμενε το χτύπημα ο Καπιτανής

in Cyprus Times

Ούτε απειλές, ούτε προειδοποιήσεις είχε λάβει αλλά ανέμενε το χτύπημα ο Κώστας Καπιτανής.

Αυτό δήλωσε μιλώντας στο κρατικό κανάλι ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής διαιτησίας, ο οποίος στις 11:45 τα μεσάνυχτα έγινε στόχος βομβιστών. Άγνωστοι νυχτοβάτες έβαλαν στο στόχαστρο τον πρώην διαιτητή. Όπως όλα δείχνουν, οι βομβιστές, πέταξαν τον εκρηκτικό μηχανισμό προς το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το γκαράζ, το οποίο φαίνεται να ήταν και ο στόχος τους. Φαίνεται όμως ότι λόγω του ότι το έδαφος στο συγκεκριμένο σημείο ήταν κατηφορικό, η βόμβα κύλισε και τελικά εξερράγη μπροστά από το αυτοκίνητο.

Από την έκρηξη καταστράφηκε η πόρτα του υπόγειου γκαράζ της οικίας του Καπιτανή. Ο ίδιος, αναφέρθηκε σε ψεύδη, τα οποία μεταδόθηκαν, ότι δήθεν είχε παυθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ.

«Εδώ και καιρό από τον περασμένο Δεκέμβριο τροφοδοτούν τα μέσα με ψεύτικες πληροφορίες ότι δήθεν έχω παυθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή κι ότι θα έπρεπε να φύγω από τη θέση μου. Εδώ και δύο χρόνια η διαιτησία πάει καλύτερα παρά τα λάθη που υπάρχουν και αυτό έχει ενοχλήσει κάποιους, ανέφερε μιλώντας στο ΡΙΚ.

Ο κύριος Καπιτανής κάλεσε την ΚΟΠ, τους φορείς και τους Συνδέσμους να λάβουν θέση.

Στο μεταξύ, η οικιακή βοηθός της οικογένειας του Κώστα Καπιτανή, που κοιμόταν μόλις δύο με τρία μέτρα μακριά από το σημείο που εξερράγη η βόμβα, υπέστη σοκ και στο Νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει πρόβλημα ακοής, εξαιτίας του δυνατού κρότου.

The post Ούτε απειλές, ούτε προειδοποιήσεις αλλά… ανέμενε το χτύπημα ο Καπιτανής appeared first on Cyprus Times.