Πόσο κοστίζει η Aston Martin του Ντάνιελ Κρεγκ;

in inBUSINESS

Σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό βγάζει ο Ντάνιελ Κρεγκ, που υποδύθηκε τον διάσημο βρετανό μυστικό πράκτορα 007, την Aston Martin που κατασκευάαστηκε ειδικά γι’ αυτόν.

Το προσωπικό αυτοκίνητο του 49χρονου βρετανού ηθοποιού είναι ένα Vanquish του 2014. Η Aston Martin κατασκεύασε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων του μοντέλου αυτού, μόλις 100, για τον εορτασμό των 100 χρόνων της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο αριθμός του αυτοκινήτου του Κρεγκ είναι βέβαια 007.

“Αυτό ήταν μια τιμή πράγματι για την καριέρα του. Αυτά που προσέδωσε ο Κρεγκ στον χαρακτήρα του Τζέιμς Μποντ, έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα από την εταιρία και βέβαια από εκατομμύρια θαυμαστές”, δήλωσε η Μπέκι ΜακΓκιρ, διευθύντρια του οίκου Christie’s που θα πραγματοποιήσει τη δημοπρασία.

Το χρώμα του αυτοκινήτου είναι μπλε και έχει μπλε σκούρο μπλε δερμάτινο σαλόνι. Οι αποχρώσεις αυτές επιλέχθηκαν λόγω της προτίμησης του Κρεγκ στο μπλε και στα σκούρα χρώματα. Τα έσοδα από την πώληση θα δοθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση The Opportunity Network που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και βοηθά σπουδαστές από μη προνομιούχες κοινότητες να φοιτούν στο κολέγιο και να εκπληρώνουν τους στόχους τους όσον αφορά τη σταδιοδρομία τους. Ο Κρεγκ και η σύζυγός του, η 47χρονη επίσης βρετανίδα ηθοποιός Ρέιτσελ Βάις, είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου της οργάνωσης.

Η αξία του αυτοκινήτου εκτιμάται από 400.000 έως το 600.000 δολάρια. Το πολυτελές αμάξι θα κοσμεί τον εκθεσιακό χώρο του Κρίστις στο Λος ‘Αντζελες από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου πριν ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη όπου θα βγει το σφυρί στις 20 Απριλίου στο πλαίσιο της Exceptional Sale, της ετήσιας δημοπρασίας του Κρίστις με διακοσμητικά έργα τέχνης και αριστουργήματα.

Πέρυσι ο Κρεγκ δήλωσε ότι θα υποδυθεί τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ για μια τελευταία φορά. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου 2019.

Πηγή: newmoney.gr

Latest from inBUSINESS

Go to Top