ΚΟΠ: Μεγάλο ενδιαφέρον για τη διαδικτυακή πλατφόρμα CFA-tv.com

in BUSINESS NEWS

Μεγάλο ενδιαφέρον για παρακολούθηση αγώνων του κυπριακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου επέδειξαν Κύπριοι που ζουν στο εξωτερικό από το πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας της ΚΟΠ CFA-tv.com.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, παρά το γεγονός ότι έλειπε το μεγάλο ντέρμπι από τους αγώνες που ήταν διαθέσιμοι στην πλατφόρμα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, εντούτοις υπήρξε ενδιαφέρον για παρακολούθηση αγώνων κυρίως από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Μεγάλη Βρετανία.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα CFA-tv.com άρχισε τη λειτουργία της το περασμένο Σάββατο. Μέσω αυτής, μεταδίδονται ζωντανά οι εντός έδρας αγώνες του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου των ομάδων των οποίων τα τηλεοπτικά δικαιώματα διαχειρίζεται η ΚΟΠ, δηλαδή, της ΑΕΚ, της ΑΕΛ, της Νέας Σαλαμίνας, της Δόξας, του Ερμή, της Αλκής, του Ολυμπιακού, του Άρη και του Εθνικού Άχνας.

Με τον τρόπο αυτό, η ΚΟΠ δίνει την ευκαιρία στους συμπατριώτες μας, σε όποια χώρα του εξωτερικού και αν βρίσκονται, να βλέπουν ζωντανά τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.

Το κόστος παρακολούθησης των αγώνων αρχίζει από 5 ευρώ τον κάθε αγώνα (συν ΦΠΑ) ενώ υπάρχουν και επιλογές για αγορά πέντε ή δέκα αγώνων, με το κόστος να πέφτει στα 4,5 και 4 ευρώ ανά αγώνα αντίστοιχα.

Latest from BUSINESS NEWS

Go to Top