Αύξηση της κίνησης στα αεροδρόμια της Κύπρου κατά 5% το 2018 αναμένει η Hermes

in ECONOMY TIMES

Αύξηση της αεροπορικής κίνησης στα αεροδρόμια της Κύπρου κατά 5%, εκτιμά πως θα έχει για το 2018 η Hermes σύμφωνα με την ανώτερη διευθύντρια Aviation Development, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Hermes Airports Μαρία Κουρούπη.

Η Hermes αποτιμώντας τα όσα έχουν επιτευχθεί στο 2017, όταν έσπασε το ρεκόρ των 10 εκατομμυρίων επιβατών, θέτει στόχους για το 2018 που είναι η περεταίρω αύξηση της επιβατικής κίνησης.

Το 2017 καθιερώθηκαν πτήσεις από αγορές στις οποίες υπήρχαν κενά, ανέφερε η κυρία Κουρούπη, και αυτές οι αγορές είναι: η ιρλανδική, η ισπανική, η ιταλική, και η αγορά των βαλτικών χωρών.

Για πρώτη φορά εντάχθηκαν νέες πτήσεις σε ολόχρονη βάση μετριάζοντας το πρόβλημα της εποχικότητας. Ως ελπιδοφόρο αποτιμάται το γεγονός ότι διαφαίνεται μια σταθεροποίηση στις νέες αγορές που άνοιξαν, ως προς τα δρομολόγια, αλλά και σε αεροπορικές εταιρείες που τώρα δοκιμάζουν προγράμματα στην Κύπρο. Έχοντας αυτά ως βάση η Hermes θέτει στόχους με ορίζοντα τα επόμενα πέντε με δέκα χρόνων, σύμφωνα με την κυρία Κουρούπη.

Latest from ECONOMY TIMES

Go to Top