Πολύ σοβαρές καταγγελίες στην Επιτροπή Παιδείας… Μαθητής πήγε να κάψει συμμαθητές και καθηγητή του

in Cyprus Times

Μαθητής πήγε να κάψει συμμαθητές και καθηγητή του – Πολύ σοβαρές καταγγελίες στην Επιτροπή Παιδείας – Ο Παύλος Μυλωνάς στη CT για το περιστατικό

Πράματα και θάματα κατήγγελλε το πρωί ο Βουλευτής Παύλος Μυλωνάς, ενώπιων της Eπιτροπής Παιδείας της βουλής.

Σύμφωνα με τον κ. Μυλωνά μαθητής σε σχολείο της Κύπρου, πρόσφατα, έβαλε φωτιά στο σχολείο επιχειρώντας να κάψει συμμαθητές και καθηγητή του. Ο μαθητής σύμφωνα με τον Παύλο Μυλωνά και τα όσα υποστήριξε ο εκπαιδευτικός του εν λόγω σχολείου, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η Cyprus Times επικοινώνησε με τον βουλευτή ο οποίος μας τόνισε ότι στα σχολεία μας υπάρχει αυτή την στιγμή μία τραγική κατάσταση, για την οποία η πολιτεία δεν κάνει τίποτα παρά μόνο, ρίχνουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί.

Ο κ. Μυλωνάς επισήμανε ότι όπως λέχθηκε στην Eπιτροπή Παιδείας, σήμερα υπάρχουν συμβάσεις που εμπίπτουν στην κατηγορία αναπήρων κάτι που είναι λάθος για τον ίδιο, αφού δημιουργούνται προβλήματα ασφαλείας. Ο κ.Μυλωνάς δε, ήταν καυστικός προσθέτοντας ότι κανείς δεν αναλαμβάνει ούτε το πολιτικό κόστος για αυτά τα γεγονότα που όλοι γνωρίζουμε.

 

The post Πολύ σοβαρές καταγγελίες στην Επιτροπή Παιδείας… Μαθητής πήγε να κάψει συμμαθητές και καθηγητή του appeared first on Cyprus Times.