8 μέρες μέσα για την υπόθεση με το ροζ βίντεο η Λετονή και… αναμένει για το φόνο Λεωνίδη

in Cyprus Times

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού η 32χρονη Λετονή που συνελήφθη για συνέργεια τόσο στην υπόθεση δολοφονίας του Έρνεστ Λεωνίδη, όσο και σε υπόθεση που αφορά εκβιασμό Ρώσου επιχειρηματία με ροζ βίντεο.

Το δικαστήριο διέταξε την κράτηση της 32χρονης από τη Λετονία για περίοδο 8 ημερών αναφορικά με την υπόθεση εκβιασμού του Ρώσου επιχειρηματία. Οι δύο υποθέσεις παρουσιάστηκαν ξεχωριστά ενώπιον του Δικαστηρίου.

Πως εμπλέκεται η Λετονή…

Σύμφωνα με την καταγγελία του Ρώσου, η οποία έγινε προ ολίγων ημερών στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, πριν από περίπου δύο χρόνια ο επιχειρηματίας είχε κλείσει ραντεβού επί πληρωμή με κοπέλα, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση.  Όπως ισχυρίζεται ο Ρώσος επιχειρηματίας στην καταγγελία του, αυτή η ερωτική συνεύρεση βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία του και εν συνεχεία δεχόταν απειλές και εκβιασμούς ότι εάν δεν πληρώσει ποσό ύψους 200 χιλιάδων ευρώ, το συγκεκριμένο βίντεο θα δημοσιευόταν.

Η 32χρονη Λετονή είναι το πρόσωπο το οποίο ενοικίασε το διαμέρισμα για το ραντεβού του Ρώσου επιχειρηματία με την κοπέλα.

Στην ίδια υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ο σύντροφος της, ο οποίος επίσης εμπλέκεται ως συνεργός στην υπόθεση δολοφονίας του Λεωνίδη και ο οποίος καταζητείται από την αστυνομία.

Στην υπόθεση φόνου του Λεωνίδη, η 32χρονη φέρεται ως το πρόσωπο που παρέλαβε το αυτοκίνητο με το οποίο μεταφέρθηκαν οι εκτελεστές από σημείο κοντά στο εστιατόριο όπου έγινε η δολοφονία, μετά τη διάπραξη του εγκλήματος. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί το βράδυ της Παρασκευής έξω από το γραφείο ενοικιάσως στο οποίο εργάζεται ως υπεύθυνος ο 25χρονος που τελεί υπό κράτηση για την υπόθεση.

The post 8 μέρες μέσα για την υπόθεση με το ροζ βίντεο η Λετονή και… αναμένει για το φόνο Λεωνίδη appeared first on Cyprus Times.