Ο λόγος στον Γεν. Εισαγγελέα για την υπόθεση με τη σύλληψη συζύγου ποδοσφαιριστή

in Cyprus Times

Στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα σύντομα ο φάκελος της υπόθεσης με τη σύλληψη συζύγου ποδοσφαιριστή – Ήδη εξετάστηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Παραπόνων το θέμα

Ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας θα τεθεί ο φάκελος της υπόθεσης για τη σύλληψη της γυναίκας του ποδοσφαιριστή της Δόξας Κατωκοπιάς, Λουίς Κάρλος. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η νεαρή γυναίκα συνελήφθη από μέλη της Δύναμης στις 18 Ιανουαρίου έξω από το σχολείο του παιδιού της, το μπαλάκι πάει πλέον στα χέρια του Κώστα Κληρίδη για να αποφανθεί.

Ο φάκελος της υπόθεσης έχει ήδη εξετασθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Παραπόνων κατά της Αστυνομίας και εντός των επόμενων ημερών θα διαφανεί εάν τελικά εντοπίζονται και ποινικά αδικήματα εναντίων των δύο αστυνομικών.

Το περιστατικό με την σύλληψη της γυναίκας έκανε τον γύρο του διαδικτύου και απασχόλησε τα ΜΜΕ αρκετές ημέρες, αφού ο τρόπος με τον οποίο συνελήφθη η κοπέλα, που τελικά ήταν καθ’ όλα νόμιμη στην Κυπριακή Δημοκρατία, προκάλεσε την αντίδραση και της ίδιας αλλά και της κοινωνίας. Για το γεγονός αυτό υπενθυμίζεται ότι ενημερώθηκε τόσο η αστυνομία Κύπρου, όσο και η πρεσβεία της χώρας της.

Μάλιστα ο νεαρός ποδοσφαιριστής και η οικογένεια του είχαν εκφράσει την επιθυμία να εγκαταλείψουν την Κύπρο εκφράζοντας την απογοήτευση τους για το γεγονός. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι σε συζητήσεις με τους Νομικούς του συμβούλους για το ποια θα είναι τα επόμενα βήματα και αν θα προχωρήσει με αγωγές εναντίων των αστυνομικών.

The post Ο λόγος στον Γεν. Εισαγγελέα για την υπόθεση με τη σύλληψη συζύγου ποδοσφαιριστή appeared first on Cyprus Times.