Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας τους έκοψε κατά την αγοραπωλησία ναρκωτικών στη Λευκωσία

in Cyprus Times

Παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια – Η παρατηρητικότητα μέλους της Αστυνομίας που βρισκόταν εκτός καθήκοντος, οδήγησε στη σύλληψη 20χρονου – Τους έκοψε κατά την αγοραπωλησία

Η παρατηρητικότητα μέλους της Αστυνομίας που βρισκόταν εκτός καθήκοντος, οδήγησε στη σύλληψη 20χρονου και στην κατάσχεση ποσότητας μεθαμφεταμίνης και κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.40 το βράδυ της Κυριακής, αστυνομικός που βρισκόταν εκτός καθήκοντος, παρατήρησε δύο οχήματα να κινούνται ύποπτα σε περιοχή της Λευκωσίας. Ακολούθησε τα δύο οχήματα και όταν αυτά σταμάτησαν στο δρόμο, αποκάλυψε στους οδηγούς την αστυνομική του ταυτότητα.

Ακολούθησε έλεγχος στους επιβάτες των δύο οχημάτων, κατά τη διάρκεια του οποίου, ένας εκ των οδηγών, ηλικίας 20 ετών, πέταξε στο έδαφος μία μεταλλική θήκη, που όπως διαπιστώθηκε περιείχε 10 γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας όμοιας με μεθαμφεταμίνη και 10 γραμμάρια κοκαΐνης και τράπηκε σε φυγή.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμειας για βοήθεια, τα οποία οδήγησαν τους επιβαίνοντες των δύο οχημάτων για ανάκριση στο Σταθμό.

Εναντίον του 20χρονου οδηγού, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, για τους άλλους εμπλεκόμενους δεν προέκυψε οτιδήποτε.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

 

The post Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας τους έκοψε κατά την αγοραπωλησία ναρκωτικών στη Λευκωσία appeared first on Cyprus Times.