Αλωνίζουν οι διαρρήκτες στην ελεύθερη Αμμόχωστο! Σε μία νύκτα «χτύπησαν» σε 7 καταστήματα και 5 αυτοκίνητα

in Cyprus Times

Σωρεία διαρρήξεων σε καταστήματα και κλοπές από αυτοκίνητα σημειώθηκαν χθες βράδυ στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου – «Χτύπησαν» σε 7 καταστήματα και 5 αυτοκίνητα – Σε τρεις διαφορετικές περιοχές – Εξετάζονται τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησεις

Διαρρήξεις σε καταστήματα και κλοπές από αυτοκίνητα σημειώθηκαν χθες βράδυ στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, το οποίο επικαλείται την Αστυνομία χθες βράδυ σημειώθηκαν έξι διαρρήξεις σε καταστήματα στο Λιοπέτρι και μία στην Ορμήδεια. Κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν επίσης τρεις κλοπές από αυτοκίνητα στη Ξυλοφάγου και δύο στο Λιοπέτρι.

Οι άγνωστοι έκλεψαν μικροποσά και μικρής αξίας αντικείμενα ενώ από τα αυτοκίνητα κλάπηκαν μεταξύ άλλων μία επιταγή η οποία ακυρώθηκε και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών των οχημάτων μικρής όμως αξίας.

Τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα σε ανοικτούς χώρους ή σταθμευμένα σε πεζοδρόμια.

Προς εντοπισμό των δραστών η Αστυνομία περισυνέλεξε διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στις σκηνές ενώ εξετάζει και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που υπήρχαν στην περιοχή όπου έγιναν οι διαρρήξεις και κλοπές.

Τις υποθέσεις διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

The post Αλωνίζουν οι διαρρήκτες στην ελεύθερη Αμμόχωστο! Σε μία νύκτα «χτύπησαν» σε 7 καταστήματα και 5 αυτοκίνητα appeared first on Cyprus Times.