Στα ίχνη 19χρονου η Αστυνομία για την απόπειρα φόνου στη Λευκωσία

in Cyprus Times

Καταζητείται 19χρονος για την απόπειρα φόνου στη Λευκωσία – Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του – Ψάχνουν και το δεύτερο πρόσωπο που εμπλεκεται – Το χρονικό της απόπειρας

19χρονος αραβικής καταγωγής καταζητείται από την Αστυνομία για την υπόθεση απόπειρας φόνου που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λευκωσία με θύμα 27χρονο από το Πακιστάν.

Εναντίον του 19χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά από μαρτυρία που έφτασε ενώπιον των αρχών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ανακριτές της υπόθεσης φαίνεται να είναι κοντά στον εντοπισμό του, αφού ήδη έχει ερευνηθεί και συγκεκριμένο υποστατικό. Πρόκειται για υποστατικό στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, φαίνεται να διέμενε με άλλους ομοεθνείς του.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για εντοπισμό δεύτερου προσώπου που επίσης εμπλεκεται στην υπόθεση.

Το χρονικό της απόπειρας

Όλα έγιναν γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα,όταν, ενώ ο 27χρονος βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία, άγνωστο πρόσωπο τον προσέγγισε και τον άρπαξε με τα χέρια.

Ταυτόχρονα, δεύτερος άγνωστος, φέρεται να του κατάφερε πολλαπλά κτυπήματα με μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματός του.  Στη συνέχεια οι δύο άγνωστοι, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από φιλικά του πρόσωπα και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή/

The post Στα ίχνη 19χρονου η Αστυνομία για την απόπειρα φόνου στη Λευκωσία appeared first on Cyprus Times.