Μπήκε σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λάρνακα, έκλεψε χρήματα αλλά… δεν τα χάρηκε για πολύ!

in Cyprus Times

Διάρρηξη πρακτορείου στοιχημάτων στη Λάρνακα – Έκλεψε χρήματα από το ταμείο 32χρονος αλλά… τον τσάκωσαν λίγες ώρες μετά – Τον «έδειξε» μαρτυρία – Διερευνά η Αστυνομία

Οι άμεσες ενέργειες της Αστυνομίας, οδήγησαν στη σύλληψη 32χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, λίγες ώρες μετά τη διάπραξή της.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3π.μ. σήμερα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων στη Λάρνακα, ότι μεταξύ των ωρών 10μ.μ. χθες και 2.25π.μ. σήμερα, άγνωστοι διέρρηξαν το πρακτορείο του και έκλεψαν χρηματικό ποσό.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 32χρονου, βάση της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα εναντίον του.

Γύρω στις 10π.μ. σήμερα, ο 32χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

The post Μπήκε σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λάρνακα, έκλεψε χρήματα αλλά… δεν τα χάρηκε για πολύ! appeared first on Cyprus Times.