Έντρομοι οι γείτονες μετά την απόπειρα φόνου στη Λευκωσία. Τι αναφέρουν στη CT (pics)

in Cyprus Times

Φοβούνται ακόμα και για τη ζωή τους πολλές φορές αναφέρουν στη Cyprus Times περίοικοι μετά την απόπειρα φόνου – Συνεχή τα προβλήματα

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στη Λευκωσία με θύμα 27χρονο από το Πακιστάν. Η κατάσταση της υγείας του νεαρού, ο οποίοε υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση είναι σταθερή.

Σημειώνεται ότι τα φαινόμενα βίας και εγκληματικότητας πάντως δεν αποτελούν έκπληξη στην περιοχή με τους γείτονες να εκφράζουν τις ανησυχίες τους για την ενεξέλεγκτη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Cyprus Times, μαγαζάτορες και περίοικοι ανέφεραν ότι τα προβλήματα είναι συνεχή. Σε αρκετές περιπτώσεις, τόνισαν, ότι φοβούνται ακόμη και για την ζωή τους από τα φαινόμενα εγκληματικότητας που παρατηρούνται.

Εξάλλου άλλος εργαζόμενος στην περιοχή, την ώρα που μετέβαινε στη δουλειά του το πρωί  μας ανέφερε ότι αντίκρισε αίματα στο οδόστρωμα.

The post Έντρομοι οι γείτονες μετά την απόπειρα φόνου στη Λευκωσία. Τι αναφέρουν στη CT (pics) appeared first on Cyprus Times.