Το «ευχαριστώ» του γιου του 55χρονου στον κ. Γιώργο και σε όσους κινητοποιήθηκαν. «Περήφανος που είμαι ανάμεσά σας…» (pic)

in Cyprus Times

Το «ευχαριστώ» του γιου του 55χρονου Αδάμου στον κ. Γιώργο και σε όσους κινητοποιήθηκαν για να βρεθεί – Δεν δέχθηκε την αμοιβή ο αστυνομικός που τον εντόπισε

Φωτογραφία από την στιγμή που εντόπισε τον πατέρα του ανέβασε στα μέσα κονωνικής δικτύωσης ο γιος του 55χρονου του οποίου είχαν χαθεί τα ίχνη και εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου στον Ύψωνα.

Μέσα από την ανάρτηση του ο Φώτης Βασιλείου ευχαριστεί όσους κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του πατέρα του ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε προς τον αστυνομικό που εντόπισε τον πατέρα του. Σημειώνει μάλιστα ότι δεν δέχθηκε να πάρει την αμοιβή των 500 ευρώ την οποία έδινε η οικογένεια σε όποιον έβρισκε τον 55χρονο Αδάμο.

Για τον εντοπισμό του 55χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση τόσο από την Αστυνομία όσο και από απλούς πολίτες.

Δείτε την ανάρτηση του:

Αίσιο τέλος. Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εντόπισε τον 55χρονο Αδάμο στη Λεμεσό

 

The post Το «ευχαριστώ» του γιου του 55χρονου στον κ. Γιώργο και σε όσους κινητοποιήθηκαν. «Περήφανος που είμαι ανάμεσά σας…» (pic) appeared first on Cyprus Times.