Πρωτοφανής υπόθεση: Της έδωσαν κατά λάθος υπέρογκο ποσό σε ΣΠΕ, δεν το επέστρεψε και την έστειλαν στο κελί!

in Cyprus Times

Εκμεταλλεύτηκε το λάθος σε Συνεργατικό Τραπεζικό Ίδρυμα και… τέθηκε υπό κράτηση – 55χρονη έκανε ανάληψη από τον λογαριασμό της, της έδωσαν περισσότερα από χρεώθηκε και δεν τα επέστρεψε – Φόρεσε χειροπέδες και τέθηκε υπό κράτηση

Μία πρωτοφανής υπόθεση για τα κυπριακά δεδομένα έχουν ενώπιον τους οι κυπριακές αρχές. Μία 55χρονη μετέβη στις 8 Ιανουαρίου, 2018, σε συγκεκριμένο τραπεζικό ίδρυμα για ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού από το λογαριασμό της. Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις, στη γυναίκα είχε δοθεί μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, από αυτό που είχε ζητήσει, με αποτέλεσμα αυτή να το παραλάβει και να φύγει από την τράπεζα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε και συνελήφθη γύρω στις 8 χθες βράδυ, βάσει δικαστικού εντάλματος κσχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από Συνεργατικό Τραπεζικό Ίδρυμα. Η 55χρονη οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

The post Πρωτοφανής υπόθεση: Της έδωσαν κατά λάθος υπέρογκο ποσό σε ΣΠΕ, δεν το επέστρεψε και την έστειλαν στο κελί! appeared first on Cyprus Times.