Νέα υπόθεση παράτυπων μεταναστών. Από το Ιράκ στην Τουρκία, στα κατεχόμενα και… Λεμεσό

in Cyprus Times

Φωτογραφία Αρχείου…

Οικογένεια Κούρδων του Ιράκ ζήτησαν πολιτικό άσυλο στη Λεμεσό – Μεταφέρθηκαν στην Κοφίνου – Από το Ιράκ στην Τουρκία, στα κατεχόμενα και… Λεμεσό – Όλες οι πληροφορίες

Νέα υπόθεση παράτυπων μεταναστών διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 21.20 το βράδυ της Παρασκευής, 5 αλλοδαποί πέρασαν την πόρτα του Αστυνομικού Σταθμού του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό και ζήτησαν πολιτικό άσυλο.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 44χρονη, 36χρονο, 27χρονη και δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 5 και 3 ετών, Κούρδοι του Ιράκ.

Ανακρινόμενοι ανέφεραν στις Αρχές ότι κατέληξαν στις ελεύθερες περιοχές μέσω κατεχομένων, αφού προηγουμένως περιπλανήθηκαν από το Ιράκ στην Τουρκία και απ’ εκεί στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού ενημερώθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, οι δύο γυναίκες με το ένα παιδάκι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας στην Κοφίνου, ενώ ο πατέρας ανέφερε ότι το άλλο μωράκι ήταν άρρωστο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

 

The post Νέα υπόθεση παράτυπων μεταναστών. Από το Ιράκ στην Τουρκία, στα κατεχόμενα και… Λεμεσό appeared first on Cyprus Times.