Μαινόμενος 28χρονος μπήκε στο σπίτι του πρώην πατριού του και το έκανε «καλοκαιρινό» στη Λεμεσό

in Cyprus Times

Μπήκε στο σπίτι του πρώην πατριού του και τα έκανε γυαλιά καρφιά – Ζημιές άνω των 30 χιλιάδων ευρώ – Φόρεσε χειροπέδες 28χρονος – Διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε οικία διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.10 τα ξημερώματα, 28χρονος μετέβη στην οικία 69χρονου ο οποίος απουσίαζει στο εξωτερικό, στην περιοχή Ζακακίου, και προκάλεσε μεγάλες ζημιές.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο μαινόμενος 28χρονος  προκάλεσε ζημιές στην είσοδο του σπιτού, σε  οικιακές συσκευές, έπιπλα, πόρτες , παράθυρα  και κλιματιστικά. Η συνολική αξία των ζημιών παραμένει άγνωστη ωστόσο υπολογίζεται να ξεπερνά τις 30 χιλιάδες ευρώ.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή και συνέλαβαν τον νεαρό. Όπως προέκυψε από τις έρευνες ο 69χρονος ιδιοκτήτης είναι ο πρώην πατριός του 28χρονου.

Ο νεαρός παρέμεινε υπό κράτηση ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

The post Μαινόμενος 28χρονος μπήκε στο σπίτι του πρώην πατριού του και το έκανε «καλοκαιρινό» στη Λεμεσό appeared first on Cyprus Times.