Άνοιξε το στόμα του ο 4ος και αναμένονται νέες συλλήψεις για τα dream-box

in Cyprus Times

Συνεργάστηκε με την Αστυνομία το τέταρτο πρόσωπο που συνελήφθη για τη μεγάλη υπόθεση παράνομου διαμοιρασμού τηλεοπτικού σήματος συνδρομητικών καναλιών – Κατονόμασε πρόσωπα και αναμένονται νέες συλλήψεις – Ο 42χρονος ήταν το πρόσωπο που εγκαθιστούσε τα dream box – Αφέθηκε ελεύθερος

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με το κύκλωμα του διαμοιρασμού τηλεοπτικού σήματος συνδρομητικών καναλιών, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κόσμο.

Μετά τη χθεσινή σύλληψη του 42χρονου, το τέταρτο πρόσωπο που συλλαμβάνεται για την υπόθεση, φαίνεται ότι συμπληρώνονται σιγά- σιγά τα παζλ της υπόθεσης καθώς ο νέος συλληφθείς φέρεται να έχει κατονομάσει πρόσωπα.

Έχει δώσει μάλιστα αρκετά στοιχεία και δεν αποκλείεται η Αστυνομία τα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν και νέες συλλήψεις.

Ο 42χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από την επαρχία Λάρνακας, που ήταν το πρόσωπο που έκανε εγκαταστάσεις dream box,  λίγο μετά το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερος, εν αναμονή της ολοκλήρωσης των εξετάσεων.

Για την ίδια υπόθεση, για την οποία από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον η Interpol, τελούν υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι στα πλαίσια εκστρατείας της Αστυνομίας, το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν 9 συνολικά έρευνες σε οικείες και υποστατικά σε όλη την Κύπρο. Συγκεκριμένα 2 στην Λευκωσία, 2 στην Λάρνακα και 5 στη Λεμεσό.

The post Άνοιξε το στόμα του ο 4ος και αναμένονται νέες συλλήψεις για τα dream-box appeared first on Cyprus Times.