Το φυσάει και δεν κρυώνει 23χρονη πλασιέ στη Λεμεσό… Κατέβηκε στο περίπτερο και της πήραν το όχημα!

in Cyprus Times

Μία απερισκεψία 23χρονης στη Λεμεσό, της στοίχισε… ένα αυτοκίνητο, χρήματα, τσιγάρα και κινητά – Όλα πάνω από 9.500 ευρώ – Άφησε ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο της δουλειάς της ενώ πήγε να παραδώσει προμήθεια σε περίπτερο – Άγνωστος έκλεψε το αυτοκίνητο – Εντός του υπήρχαν οι εισπράξεις της ημέρας, τσιγάρα και προσωπικά της αντικείμενα

Όσα δε φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η ώρα, λέει ο σοφός λαός και μάλλον δεν έχει κι άδικο αφού μία και μόνο απερισκεψία στοίχισε πολύ ακριβά σε 23χρονη πλασιέ τσιγάρων στη Λεμεσό.

Ήταν γύρω στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης όταν η νεαρή κοπέλα μετέβη σε περίπτερο οδό Γεωργίου του Α’ στη Γερμασόγεια για να παραδώσει εμπόρευμα. Όταν η κοπέλα κατέβηκε από το όχημα της δουλειάς της και προσήλθε στο κατάστημα, άφησε το όχημα ξεκλείδωτο.

Την ενέργεια της αυτή εκμεταλλεύτηκε άγνωστος ο οποίος μπήκε στο όχημα, έβαλε μπρος και εξαφανίστηκε.

Η νεαρή κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία και σύμφωνα με την ίδια εντός του οχήματος υπήρχαν οι εισπράξεις της ημέρας και προσωπικά της χρήματα, αξίας 4.500 χιλιάδων ευρώ, τσιγάρα αξίας 4.000 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα αξίας 1.150 ευρώ.

Μετά την καταγγελία η Αστυνομία διεξάγει έρευνες και εντοπισμό του αυτοκινήτου και του δράστη.

The post Το φυσάει και δεν κρυώνει 23χρονη πλασιέ στη Λεμεσό… Κατέβηκε στο περίπτερο και της πήραν το όχημα! appeared first on Cyprus Times.