Η πληροφορία που «γέννησε» ελπίδες για τον εντοπισμό του 55χρονου στη Λεμεσό. Έκκληση του γιου του μέσω της CT

in Cyprus Times

Όσο περνάει ο χρόνος, «χτυπάει» κόκκινο η αγωνία για τους οικείους του 55χρονου Αδάμου Σοφοκλέους, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την περασμένη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου.

Μιλώντας στη Cyprus Times, ο γιος του Φώτης έκανε εκ νέου έκκληση στους πολίτες εάν γνωρίζουν κάτι ή έχουν δει το οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες για εντοπισμό του πατέρα του να επικοινωνήσουν είτε με την αστυνομία είτε στο τηλέφωνο 99444323 ή στο 99681468.

Κάθε πληροφορία, όπως μας είπε, αξιολογείτε ενώ μιλώντας και με τον υπεύθυνο του ιδρύματος στο Κολόσσι στο οποίο ήταν τρόφιμος ο 55χρονος μας ενημέρωσε ότι η τελευταία πληρφορία που δόθηκε είναι ότι ο Σοφοκλέους θεάθηκε σε περιοχή των χωριών Τραχώνι – Ασώματος και για να επιβεβαιωθεί ή όχι η πληροφία θα εξεταστούν οι κάμερες περιπτέρου που είναι στην περιοχή.

Η οικογένεια μάλιστα προσφέρει και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ σε όποιον εντοπίσει τον 55χρονο Σοφοκλέους, ο οποίος πάσχει από ψυχικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε, ο Σοφοκλέους είναι μελαχρινός με κοντά μαλλιά κι έχει ύψος 1:80.

Καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

The post Η πληροφορία που «γέννησε» ελπίδες για τον εντοπισμό του 55χρονου στη Λεμεσό. Έκκληση του γιου του μέσω της CT appeared first on Cyprus Times.