Αποκάλεσε τον αδερφό του «ψεύτη, απατεώνα και πλαστογράφο» και… τον έσυρε στα δικαστήρια!

in Cyprus Times

Δύο αδέρφια μάλωναν και ένας τρελός πίστευε, λέει μία παροιμία καθώς πιστεύετε ότι οι τσακωμοί μεταξύ αδερφιών δε μπορούν να κρατήσουν για πολύ. Κι όμως τα όσα εκτυλίχθηκαν μεταξύ δύο αδερφιών στη Λεμεσό έρχονται να τη διαψεύσουν.

Στην προκειμένη περίπτωση όχι απλά τσακώθηκαν αλλά οδηγήθηκαν μέχρι τα δικαστήρια, κι όχι μία αλλά δύο φορές με αποτέλεσμα τώρα ο ένας να καλείται να καταβάλει αποζημιώσεις ύψους €3.500 στον ενάγοντα αδελφό του.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του «Φιλελεύθερου» τα δύο αδέρφια δούλευαν στην ίδια εταιρεία στη Λεμεσό όταν, σύμφωνα με την εκδοχή του ενάγοντα, , «το φθινόπωρο του 2005 ο αδελφός του, εκ προθέσεως, δημοσιοποίησε προφορικώς προς την εν λόγω εταιρεία, τον διευθυντή μιας άλλης εταιρείας και έναν λογιστή, ότι ο αδελφός του είναι «ψεύτης, απατεώνας, κλέφτης, καταχραστής και πλαστογράφος»».

Αποτέλεσμα αυτού, όπως υποστήριξε ο ενάγοντας, ήταν η καριέρα του να πάρει την κατιούσα και στο τέλος να χάσει και τη δουλειά του. Η εκδοχή αυτή ωστόσο είναι αντίθετη με αυτήν που προέβαλε ο αδερφός του ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο πρώτος είχε εκδικητικά ελατήρια εναντίον του από προηγούμενες αντιδικίες τους.

Το Δικαστήριο ωστόσο αν και έκρινε θετικά τη μαρτυρία του ενάγοντα και της γυναίκας του ενώ αρνητική του αδερφού του απέρριψε την αγωγή καθώς η μαρτυρία του ενάγοντα  στο επίμαχο ζήτημα ήταν εξ ακοής μαρτυρία.

Ο ενάγων δεν έμεινε τότε μέχρι εκεί και προσέφυγε στο Εφετείο το οποίο διαφώνησε με την πρωτόδικη απόφαση και η πρωτόδικη απόφαση ανατράπηκε και το Εφετείο επιδίκασε αποζημιώσεις ύψους €3.500.

The post Αποκάλεσε τον αδερφό του «ψεύτη, απατεώνα και πλαστογράφο» και… τον έσυρε στα δικαστήρια! appeared first on Cyprus Times.