Αναζητούνται πληροφορίες παντού για τη μητέρα του νεκρού βρέφους… Προσπάθεια και με αποστολή sms (pic)

in Cyprus Times

Ερευνών συνέχεια για τη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε ιμάντα διαλογής εργοστασίου ανακύκλωσης αλλά κανένα αποτέλεσμα – Στρέφονται προς διάφορες κατευθύνσεις οι έρευνες της Αστυνομίας – Επιστρατεύεται κάθε μέσο για περισυλλογή πληροφοριών

Παρά τις εντατικές έρευνες της Αστυνομίας εδώ και τρεις μέρες, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί η μητέρα του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε ιμάντα διαλογής εργοστασίου ανακύκλωσης στο Γέρι το πρωί της Τρίτης, προκαλώντας συγκλονισμό στο παγκύρπιο.

Οι έρευνες από την αρχή στράφηκαν προς συγκεκριμένες περιοχές, Στρόβολο και Αγλαντζιά, αλλά ακολούθως επεκτάθηκαν και αλλού, αφού από εκεί δεν προέκυψε οτιδήποτε ουσιαστικό.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή κάλεσε τους πολίτες να βοηθήσουν τις προσπάθειες για εντοπισμό της μητέρας, αναφέροντας οποιαδήποτε πληροφορία ενδεχομένως κατέχουν και που μπορεί να φανεί χρήσιμη στο ερευνητικό έργο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» η Αστυνομία ζήτησε τη βοήθεια των Παρατηρητών της Γειτονιάς μήπως και αντελήφθησαν οτιδήποτε.

Στο μεταξύ σχετικό μήνυμα sms έχει αποσταλεί σε χιλιάδες κινητά τηλέφωνα, σε μια προσπάθεια λήψης οποιασδήποτε πληροφορίες που ενδεχομένως φανεί χρήσιμη.

Στο μεταξύ, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας τελούν εν αναμονή των αποτελεσμάτων από επιστημονικές εξετάσεις DNA του βρέφους.

The post Αναζητούνται πληροφορίες παντού για τη μητέρα του νεκρού βρέφους… Προσπάθεια και με αποστολή sms (pic) appeared first on Cyprus Times.