Η… καθυστέρηση έκανε τα δύο αδέλφια στη Λεμεσό έξαλλα! Φωνές, σπρωξίματα και βρισιές στο Νοσοκομείο

in Cyprus Times

«Γυαλιά-καρφιά» τα έκαναν τα δύο αδέλφια στο Νοσοκομείο Λεμεσού – Έβριζαν, φώναζαν, έσπαζαν – Η… καθυστέρηση τους έκανε έξω φρενών – Όλα έτοιμα για άμεση καταχώρηση αλλά… 11 Γενάρη η δίκη είπε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού

Προβληματισμό προκαλεί το νέο περιστατικό βίας σε κρατικό νοσηλευτήριο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού να βρεθεί στο «επίκεντρο».

Τα δύο αδέλφια από τα Συρία που διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο τα έκαναν κυριολεκτικά «γυαλιά-καρφιά» αφού θεώρησαν ότι υπήρξε καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση τους, καθώς ο ένας εκ των δύο αδελφών αισθανόταν αδιαθεσία.

Αρχικά, ο ένας εκ των δύο αναποδογύρισε τα καθίσματα που βρίσκονταν σε μπροστινή σειρά από αυτή που καθόταν στο χώρο αναμονής, ακολούθως και οι δύο άρχισαν να φωνάζουν και δεν σταμάτησαν ούτε με τις προτροπές του αστυνομικού φρουρού. Αντιθέτως με φωνές και βρισιές απειλούσαν το φρουρό. «Εν να σου σπάσω τη κκελέ σου» είπε χαρακτηριστικά ο ένας στον φρουρό. Στη συνέχεια και ενώ συνέχιζαν και οι δύο να αντιστέκονται στη σύλληψη τους, ο ένας συνεχίζοντας να απειλεί έσπασε το γυαλί πόρτας και έσπρωξε γυναίκα αστυνομικό που έσπευσε να βοηθήσει τον συνάδελφο της στον τοίχο.

Τα δύο αδέλφια, 26 και 2 ετών φόρεσαν χειροπέδες και από το ΤΑΕ Λεμεσού έγιναν όλες οι ενέργειες για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης, ωστόσο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού αποφάνθηκε ότι η υπόθεση δεν έχρηζε άμεσης καταχώρησης και την όρισε για ακρόαση στις 11 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε οι δύο παραμένουν ελεύθεροι.

The post Η… καθυστέρηση έκανε τα δύο αδέλφια στη Λεμεσό έξαλλα! Φωνές, σπρωξίματα και βρισιές στο Νοσοκομείο appeared first on Cyprus Times.