ΤΩΡΑ: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε λίμνη αίματος στη Λεμεσό… Δεν αποκλείεται εγκληματική ενέργεια

in Cyprus Times

Σε κινητοποίηση η Αστυνομία στη Λεμεσό – Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε οικία που βρίσκεται σε συνοικισμό στην περιοχή Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό – Έρευνες σε εξέλιξη – Δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας η Αστυνομία λόγω των χτυπημάτων στο άψυχο σώμα του

Η Αστυνομία τέθηκε σε κινητοποίηση λίγο πριν από τις 11 το πρωί, όταν ενημερώθηκε από την κόρη του 86χρονου, ότι εντόπισε τον πατέρα της σε λίμνη αίματος, εντός της οικίας του που βρίσκεται σε οικία στην οδό Πίνδου, στο Συνοικισμό Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε σε λίμνη αίματος, ενώ το γεγονός ότι φέρει τραύματα στο κεφάλι, ανάγκασε τους άντρες του ΤΑΕ Λεμεσού να μην αποκλείσουν κανένα ενδεχόμενο.

Πρόκειται για Ελληνοκύπριο άντρα, το άψυχο σώμα του οποίου εντοπίστηκε στο πάτωμα της οικίας, σε ενιαίο χώρο μεταξύ του καθιστικού και της κουζίνας.

Στο σημείο έσπευσε η Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αστυνομία αξιολογώντας τα στοιχεία, θεωρεί ότι ενδεχομένως να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

The post ΤΩΡΑ: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε λίμνη αίματος στη Λεμεσό… Δεν αποκλείεται εγκληματική ενέργεια appeared first on Cyprus Times.