Τα στοιχεία που οδηγούν στο σενάριο του φόνου για τον νεκρό άνδρα στη Λεμεσό (pics)

in Cyprus Times

Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία για τον 86χρονο που εντοπίστηκε νεκρός, σε λίμνη αίματος στην οικία του στη Λεμεσό

Τα χτυπήματα που φέρει στο κεφάλι ο άτυχος ηλικιωμένος άντρας, τα αίματα στους τοίχους της οικίας και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία από τις προκαταρτικές εξετάσεις δείχνουν ότι δολοφονήθηκε εντός της οικίας του.

Η Αστυνομία τέθηκε σε κινητοποίηση λίγο πριν από τις 11 το πρωί, όταν ενημερώθηκε από την κόρη του 86χρονου Ελληνοκύπριου, ότι εντόπισε τον πατέρα της σε λίμνη αίματος, μέσα στο σπίτι του που βρίσκεται σε οικία στην οδό Πίνδου, στο Συνοικισμό Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, μέχρι τις 7 και 30 χθες το βράδυ, με τον 86χρονο ήταν στο σπίτι του τα παιδιά του και ήταν καλά στην υγεία του. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν όλες τις πληροφορίες και αξιολογούν μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία πρόσωπα, θεάθηκαν αργά το βράδυ να εξέρχονται βιαστικά από την αυλή του μικρού σπιτιού. Μαρτυρία που εάν ευσταθεί οδηγεί τις αρχές στο σενάριο της ληστείας.

Στο σημείο βρίσκεται η Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού περισυλλέγουν τεκμήρια από τη σκηνή σε μια προσπάθεια να διαφανούν πέραν πάσης αμφιβολίας οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε νεκρός ο άτυχος άντρας.

The post Τα στοιχεία που οδηγούν στο σενάριο του φόνου για τον νεκρό άνδρα στη Λεμεσό (pics) appeared first on Cyprus Times.