Εξέπνευσε αβοήθητη η 69χρονη Ελισάβετ… Νέα έκκληση για εντοπισμό του οδηγού που την χτύπησε

in Cyprus Times

Νέα έκκληση από την τροχαία για εντοπισμό του οδηγού που χτύπησε χθες το βράδυ την  69χρονη Ελισάβετ Μιχαήλ από τον Άγιο Αμβρόσιο Λεμεσού και εγκατέλειψε την σκηνή – Την βρήκε πεσμένη στην άσφαλτο πολίτης – Τι δήλωσε ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.45μ.μ., παρά τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο χωριό Πάνω Κυβίδες της επαρχίας Λεμεσού, εντοπίστηκε η 69χρονη πεσμένη και τραυματισμένη στην άσφαλτο.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και όπου από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε πως η άτυχη 69χρονη, κτυπήθηκε και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.

Η 69χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς ανέφερε ότι «έγιναν από χθες μέχρι σήμερα πάρα πολλές ενέργειες και έλεγχοι, οχήματος συγκεκριμένου τύπου, που δόθηκε πληροφορία ότι ενέχεται στο δυστύχημα, πλην όμως μέχρι σήμερα δεν προέκυψε οτιδήποτε θετικό.

Το όχημα αυτό είναι τύπου διπλοκάμπινο, με χαμηλή ανάρτηση και το χρώμα του είναι ή ασημί ή γκρίζο ή άσπρο, χρώματα που κατά τη διάρκεια της νύχτα παρομοιάζουν.

Εγώ προσωπικά κάνω παράκληση  στον ενεχόμενο οδηγό να παρουσιαστεί στην αστυνομία. Η αστυνομία είναι ανθρώπινη και ο ίδιος θα τύχει ανάλογου χειρισμού. Επίσης κάνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας, αν οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το δυστύχημα αυτό, να επικοινωνήσει, είτε με την τροχαία  Λεμεσού, είτε με τη γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη στο 1460 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Πρόκειται περί δυστυχήματος κατά το οποίο ένας συνάνθρωπος μας έχασε τη ζωή του και αφέθηκε αβοήθητος στην άσφαλτο, όπου και εξέπνευσε. Οι εξετάσεις συνεχίζονται τόσο σε συνεργασία της Τροχαίας Λεμεσού με άλλους σταθμούς και τμήματα της διεύθυνσης, όσο και με το Αρχηγείο, σε μια προσπάθεια μας να ανευρεθεί ο ενεχόμενος οδηγός».

The post Εξέπνευσε αβοήθητη η 69χρονη Ελισάβετ… Νέα έκκληση για εντοπισμό του οδηγού που την χτύπησε appeared first on Cyprus Times.