Εντατικές έρευνες για εντοπισμό των δολοφόνων του 86χρονου στη Λεμεσό

in Cyprus Times

Φόνο εκ προμελέτης εξετάζουν πλέον οι αρχές σχετικά με τον θάνατο του 86χρονου Κλεάνθους που εντοπίστηκε νεκρός σε λίμνη αίματος στην οικία του – Φως στα αίτια του θανάτου του, του άτυχου ηλικιωμένου έριξε η ιατροδικαστική αυτοψία – Χτυπήθηκε από θλων όργανο – Ψάχνουν τους δράστες και τα ακριβή αίτια

Συμπληρώνονται σιγά – σιγά τα κομμάτια του παζλ σχετικά με τον θάνατο του 86χρονου Μιλτιάδη Κλεάνθους, ο οποίος λίγο πριν από το μεσημέρι της Κυριακής εντοπίστηκε από την κόρη του να κείτεται νεκρός σε λίμνη αίματος στην οικία του στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου και συγκεκριμένα στην περιοχή του Συνοικισμού.

Έπειτα από την αυτοψία που διενήργησε στη σκηνή η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, η οποία και αποφάνθηκε ότι ο άτυχος ηλικιωμένος φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, τα οποία προκλήθηκαν από θλων όργανο, καθώς και τραύματα στα άνω άκρα.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη τα  μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού με την συνδρομή μελών της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας εξετάζουν φόνο εκ προμελέτης και διεξάγονται εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών αλλά και τα ακριβή κίνητρα τους.

Να σημειωθεί ότι το ενδεχόμενο τα τραύματα του 86χρονου να προήλθαν από πτώση είχε απομακρυνθεί από την αρχή καθώς υπήρχαν κηλίδες αίματος στους τοίχους της οικίας καθώς και στο πόμολο της εξωτερικής πόρτας του σπιτιού μαρτυρούν ότι όποιος έκλεισε φεύγοντας την πόρτα είχε πάνω του αίματα.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, έγκυρες πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός με ένα κομμάτι ύφασμα στο στόμα του.

Σενάριο της ληστείας μετά φόνου;

Με βάσει τα στοιχεία που διερευνώνται επικρατέστερο σενάριο είναι οι δράστες να μπήκαν στην οικία του 86χρονου για να τον ληστέψουν και αφού αυτός προέβαλε αντίσταση να τον χτύπησαν προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα.

Υπενθυμίζεται ότι ενώπιον των αρχών υπάρχει μαρτυρία που αναφέρει ότι γύρω στις 11 το βράδυ ακούστηκε παράξενος θόρυβος από την οικία του ηλικιωμένου ενώ θεάθηκαν δύο πρόσωπα να πηδούν από τον χαμηλό τοίχο της μικρής οικίας και να τρέχουν στο σκοτάδι.

Στο μεταξύ όπως ανέφερε συγγενικό του πρόσωπο στις αρχές ο άτυχος Κλεάνθους νωρίτερα χθες είχε κάνει ανάληψη ποσού 300 ευρώ από τον λογαριασμό του. Τα 100 τα έδωσε για την πληρωμή ασφάλειας ενώ τα υπόλοιπα 200 είναι άφαντα.

The post Εντατικές έρευνες για εντοπισμό των δολοφόνων του 86χρονου στη Λεμεσό appeared first on Cyprus Times.