Νέο θύμα της ασφάλτου στη Λεμεσό… Υπέκυψε στα τραύματα του μετά από είκοσι μέρες

in Cyprus Times

Δεν τα κατάφερε ο Σωτήρης Παναγιώτη – Έδινε μάχη στην εντατική – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο – H ανακοίνωση της Αστυνομίας

Υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα, ο 78χρονος Σωτήρης Παναγιώτου, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από τραυματισμό του σε σοβαρή τροχαία σύγκρουση στις 19 Νοεμβρίου, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα γύρω στις 12.25 το μεσημέρι σήμερα, ενώ ο 78χρονος διασταύρωνε πεζός, από αριστερά προς δεξιά, τον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού – Ερήμης, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Αγίου Αθανασίου και Μέσα Γειτονιάς, στην κατεύθυνση προς Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο 78χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολλαπλά τραύματα στο σώμα και αιμάτωμα στο κεφάλι και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή της τροχαίας σύγκρουσης, ενώ στην 25χρονη οδηγό έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

The post Νέο θύμα της ασφάλτου στη Λεμεσό… Υπέκυψε στα τραύματα του μετά από είκοσι μέρες appeared first on Cyprus Times.