Άμεσο κίνδυνο διέτρεξαν ένοικοι πολυκατοικίας από την βόμβα στην Πάφο (pics)

in Cyprus Times

Βόμβα σε αυτοκίνητο στην Πάφο – Στο πόδι ολόκληρη περιοχή – Την «πλήρωσαν» και ένοικοι διαμερισμάτων -Προβληματισμός για την ώρα που επέλεξαν να δράσουν οι βομβιστές – Όλες οι πληροφορίες 

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε γύρω στις 7 το πρωί σε χώρο στάθμευσης οχημάτων πολυκατοικίας απέναντι από τον ιερό ναό Παναγίας Παντάνασσας στο κέντρο της Πάφου.

Η βόμβα που περιείχε εκρηκτική υλη  υψηλής ισχύος σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της αστυνομίας τοποθετήθηκε στο μπροστινό μέρος οχήματος ένοικου της πολυκατοικίας, το οποίο χρησιμοποιεί ο 21χρονος γιος του.

 

Το συγκεκριμένο όχημα ένα μικρό σαλούν καταστράφηκε ολοσχερώς στο μπροστινό μέρος της μηχανής ενώ εκτεταμένες ζημιές υπέστη και δεύτερο όχημα του ιδίου ιδιοκτήτη που ήταν ακριβώς δίπλα αλλά και τρίτο όχημα που ανήκει σε άλλο ένοικο της πολυκατοικίας. Επίσης από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα διαμερίσματα της πολυκατοικίας ενώ έσπασαν τα τζάμια και της κύριας εισόδου.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Ιωάννου εξέφρασε έντονο προβληματισμό ως προς την ώρα που οι δράστες τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό σημειώνοντας ότι διέτρεξαν άμεσο κίνδυνο οι ένοικοι της πολυκατοικίας. Οι εξετάσεις της αστυνομίας, είπε, συνεχίζονται με την συλλογή στοιχείων και τεκμηρίων ενώ λαμβάνονται καταθέσεις που ενδεχομένως θα στρέψουν τις αστυνομικές έρευνες προς κάποια κατεύθυνση.

Eναλλακτικά δείτε τις φωτογραφίες εδώ 

The post Άμεσο κίνδυνο διέτρεξαν ένοικοι πολυκατοικίας από την βόμβα στην Πάφο (pics) appeared first on Cyprus Times.