Στη φυλακή ο εννιαδάκτυλος διαρρήκτης που «χτυπούσε» και μετά έκανε… επιδρομή στα ψυγεία!

in Cyprus Times

«Προδόθηκε» ο εννιαδάκτυλος διαρρήκτης που «χτυπούσε» στη Λευκωσία και πριν αναχωρήσει με τη λεία του καθόταν και.. έτρωγε από τα ψυγεία

Διαρρήκτης με περγαμηνές ο 28χρονος από τη Ρουμανία που προκαλούσε «πονοκέφαλο» στην Αστυνομία, αφού είχε ρημάξει αρκετά υποστατικά στη Λευκωσία. Πρόκειται για τον διαρρήκτη ο οποίος σε κάθε «χτύπημα» του, πριν αναχωρήσει με τη λεία του έκανα και… επιδρομή στα ψυγεία σπιτιών και καταστημάτων κι έτρωγε!

Η δράση του σταμάτησε σε περίπτερο που διέρρηξε, αφού όπως κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, φαινόταν να έχει τέσσερα αντί πέντε δάκτυλα στο ένα του χέρι, γεγονός που φαίνεται ότι τον πρόδωσε.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», στο δικαστήριο όπου παρουσιάστηκε ο 28χρονος αναφέρθηκε ότι ήταν απρόσεκτος στις διαρρήξεις που διέπραττε αφού σε δύο περιπτώσεις κόπηκε στο χέρι και άφησε στη σκηνή κηλίδες αίματος, οι οποίες στη συνέχεια συνδέθηκαν με τη μέθοδο του DNA.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο η δημόσια κατήγορος Αντιγόνη Μιχαήλ, η λεία του ξεπερνά τις €200.000 σε αξία και τόνισε το γεγονός ότι κανένας από τους παραπονούμενους δεν αποζημιώθηκε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο 28χρονος, ανάμεσα σε άλλα, είχε διαρρήξει τέσσερις φορές το ίδιο υποστατικό, με τον ιδιοκτήτη του να αναγκάζεται στο τέλος να τοποθετήσει κάμερες που κατέγραψαν τις κινήσεις του και είναι αυτές που τελικά τον πρόδωσαν επειδή φέρει την ατέλεια στο χέρι του.

Αν και αρχικά δεν παραδέχτηκε ενοχή για τα αδικήματα που τον βάραιναν, τελικώς άλλαξε γνώμη και παραδέχτηκε ενοχή όταν του αναφέρθηκε ότι είχε συνδεθεί με γενετικό υλικό. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας του επέβαλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών χθες.

The post Στη φυλακή ο εννιαδάκτυλος διαρρήκτης που «χτυπούσε» και μετά έκανε… επιδρομή στα ψυγεία! appeared first on Cyprus Times.