ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που εξαγριωμένοι αιτητές πολιτικού ασύλου εισβάλλουν στο Γραφείο Ευημερίας της Λάρνακας

in Cyprus Times

Είναι η στιγμή που οι αιτητές πολιτικού ασύλου προερχόμενοι από αφρικανικές χώρες, «εισβάλλουν» στο Γραφείο Ευημερίας στη Λάρνακα, εξαγριωμένοι για την αποκοπή ποσού ύψους 50 ευρώ από το επίδομα ενοικίου που λαμβάνουν.

Στο βίντεο που αποκλειστικά εξασφάλισε η Cyprus Times, οι αιτητές διακρίνονται να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται έντονα επειδή μετά και τη μείωση που τους έγινε θα λαμβάνουν ποσό μόνο ύψους 50 ευρώ για το ενοίκιο τους αντί 100 που λάμβαναν μέχρι τώρα. Οι εργαζόμενοι στο γραφείο τους παρακολουθούν χωρίς επί της ουσίας να μπορούν να κάνουν οτιδήποτε για να τους σταματήσουν.

Συγκεκριμένα, το πρωί αήττητες από Σομαλία, Γκάνα και άλλες αφρικανικές χώρες συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται το Γραφείο Ευημερίας στη Λάρνακα και προκαλούσαν οχληρία. Επί τόπου έσπευσαν μέλη της αστυνομίας, με την παρέμβαση των οποίων τα πνεύματα ηρέμισαν.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=723GyslxGbY]

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές μέρες, αιτητές πολιτικού ασύλου είχαν προκαλέσει ζημιές στο εσωτερικό του κτιρίου.

The post ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που εξαγριωμένοι αιτητές πολιτικού ασύλου εισβάλλουν στο Γραφείο Ευημερίας της Λάρνακας appeared first on Cyprus Times.