Νέα mobile εφαρμογή από την Deloitte Κύπρου

in inBUSINESS

Στο λανσάρισμα της νέας και ολοκληρωτικά ανανεωμένης εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα προχώρησε πρόσφατα η Deloitte Κύπρου.

Πρόκειται για μια πρωτοπόρα εφαρμογή, κτισμένη με βάση τις ψηλές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά του παγκόσμιου brand της Deloitte, που υιοθετεί πλήρως τη ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη των καιρών και ικανοποιεί με πιο φιλικό τρόπο τις αυξημένες απαιτήσεις επικοινωνίας και ενημέρωσης του σήμερα.

Μέσω της νέας mobile εφαρμογής της, η Deloitte στοχεύει στην περαιτέρω αναβάθμιση των επικοινωνιακών της δυνατότητων που αποβλέπουν στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πελατών και συνεργατών της αλλά και του ευρύτερου επιχειρηματικού κοινού και πολιτών για διάφορα οικονομικά και φορολογικά νέα και εξελίξεις.

Μέσω της νέας εφαρμογής της Deloitte Κύπρου μπορείτε να:

  1. Παρακολουθείτε τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στους τομείς των ελεγκτικών, φορολογικών & νομικών, συμβουλευτικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καθώς επίσης υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, τεχνολογίας πληροφορικής κλπ.
  2. Διαβάζετε τις τελευταίες εκδόσεις της Deloitte που αφορούν επίκαιρα οικονομικά θέματα και τάσεις της αγοράς.
  3. Ενημερώνεστε για προγραμματισμένα εκπαιδευτικά και ενημερωτικά σεμινάρια και εργαστήρια που προσφέρει η Ακαδημία της Deloitte Κύπρου.
  4. ‘Εχετε πρόσβαση σε προσωπική υπολογιστική μηχανή φορολογίας, όπου θα μπορείτε να εισάγεται τις πηγές εισοδήματος, τις αφαιρέσεις και τις εκπτώσεις σας για να υπολογίζεται τις φορολογίες σας στο Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων.
  5. Παρακολουθείτε τα νέα βίντεο και εκπομπές (webcasts) της Deloitte Κύπρου.
  6. Πληροφορείστε για το φάσμα υπηρεσιών και τις ευκαιρίες εργοδότησης που προσφέρει η Deloitte Κύπρου.

Λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής

Η δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play με την ονομασία Deloitte Cyprus. Μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε το βίντεο σχετικά με την mobile εφαρμογή της Deloitte Κύπρου στο πιο κάτω link: https://www.youtube.com/watch?v=5uT0SJnBmUw