Η WOW Air ανακοίνωσε προσφορά εισιτηρίων από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη με 69,99 δολάρια!

in BUSINESS NEWS

Η WOW Air ανακοίνωσε την Τρίτη ότι για περιορισμένη περίοδο θα προσφέρει εισιτήρια από την Δυτική Ακτή των ΗΠΑ στην Ευρώπη από 69,99 δολάρια.

Η Ισλανδική low-cost αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει από τις 15 Ιανουαρίου του 2017 έως τις 5 Απριλίου του τρέχοντος έτους τιμή εισιτηρίου από το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο για την Στοκχόμη, το Μπρίστολ, την Κοπεγχάγη και το Εδιμβούργο από 69,99 δολάρια.

Σύμφωνα με τον Skúli Mogensen στόχος της “WOW Air είναι να καταστήσει για το καθένα φθηνή μία πτήση, προσφέροντας την χαμηλότερη τιμή της αγοράς”.

“Είμαι πολύ περήφανος για την προσφορά μας των $69,99 αφού θα δώσουμε την δυνατότητα σε πολλούς ανθρώπους να ταξιδέψουν, πράγμα που δεν μπορούσαν να κάνουν νωρίτερα”, συμπληρώνει ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας.

Η ανακοίνωση της WOW πρόλαβε αυτή της Norwegian Air, της νορβηγικής low-cost αεροπορικής εταιρείας η οποία σχεδιάζει να ανακοινώσει κι αυτή υπερατλαντικές πτήσεις από 69 ευρώ, όταν θα παραλάβει κατά την διάρκεια του έτους τα νέα της Boeing 737MAX.

Επίσης η WOW δήλωσε πως το κόστος του εισιτηρίου από Μαϊάμι και Βοστόνη για Ισλανδία θα είναι $99.

Στις πτήσεις από την Δυτική Ακτή η εταιρεία θα χρησιμοποιεί Airbus A330 ενώ στις άλλες Airbus A321s

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως δεν θα είναι όλες οι θέσεις του αεροπλάνου διαθέσιμες στην χαμηλή τιμή αλλά όσες θα επιτρέπεται από τα έσοδά της ενώ οι φθηνές θέσεις δεν θα διαθέτουν κάποιες από τις συνήθεις παροχές καθώς όσοι τις επιλέξουν θα χρεώνονται από το εμφιαλωμένο νερό έως τις βαλίτσες. Επίσης δεν θα παρέχεται ίντερνετ.

Μάλιστα ο Mogensen καλεί τους επιβάτες να φέρνουν μαζί τους νερό, φαγητό ή ακόμα και ταινίες στον υπολογιστή τους.

Σύμφωνα με τον Mogensen δεν θα αργήσει η στιγμή που οι αεροπορικές πτήσεις θα είναι δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν αλλά το κέρδος για τις αερογραμμές θα βγαίνει από χρεώσεις σε δωμάτια ξενοδοχείων, δείπνα, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κ.α.. με τις αεροπορικές εταιρείες να αναλαμβάνουν τον… ρόλο να φέρουν τους πελάτες στην πόρτα των συγκεκριμένων εταιρειών.

Η WOW ιδρύθηκε το 2011 και το 2016 υπολογίζεται ότι μετέφερε 1,6 εκατ. επιβάτες με τον Mogensen να περιμένει το νούμερο αυτό να αγγίξει τα 6 εκατ. έως το 2020 και να αυξηθούν τα αεροπλάνα της από τα 17 στα 50.

“Στον σημερινό κόσμο είναι σημαντικό να έχεις την διάθεση να αλλάξεις”, σημειώνει.

Πηγή: NewMoney

Latest from BUSINESS NEWS

Go to Top